Şimdi Ara

İTÜ Ceng Gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır DH'yi takip ediyorum. Fakat bı türlü yazma fırsatım olmadı. Bu konu da canımı sıkıyor acaba gelir mi diye. MF sıralamam 2983. İTÜ Ceng geçen sene 3672. kişiyi almış en son. Sizce gelir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence gelme ihtimali var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelebilir
  • Geçen yıl 1300 kişi öne çekti itü oransal olarak en çok ilerleyen okuldu. Bir yerde doyma noktasına ulaşacak bölüm. O sene bu sene olmasa da. Ben o kadar ilerlemez diye düşünüyorum. 2,9 3k 3,1 gibi kapatacak. 2,8 olmaz bence gelir sana diye düşünüyorum.

• Up Arkadaşlar bi kaç kişi daha yorumlasın lütfen içim rahatlasin. Çok gerginim.

• Yorumlayan arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.

• Gelir ama altına yazdığın şeye dikkat et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Boun inşaat gelir mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Altına Özyeğin ya da TOBB Etu yazmayı düşünüyorum ikisi arasindayım. Sizce nasıl yapabilirim ?

• Ya gecen sene İTÜ bölümleri aşırı yükselmiş bu beni de korkutuyor ama bence bu sene o kadar yukselmez inşallah girersiniz ben de 4029 ile 4481 olan İTÜ ehb düşünüyorum yani siz girermezseniz ben de giremem herhalde

• Zyphere kullanıcısına yanıt
    Hocam o arada bilgisayarda çok boşluk var maalesef :(

• Net cevap vermek çok zor. Bence gelir ama gelse de gelmese de az fark olur.

• Calisancocuk C kullanıcısına yanıt
    İnşallah ikimiz de gireriz ya. Girersek orada buluşuruz inşallah. Bakalım görelim.

• bana sorarsan gelir. odtü ve hacettepe kadar (bu ikisi coşacak) yükseleceğini sanmıyorum itü'nün ama yine de yükselecektir. sen 2. tercihi iyi düşün yinede.
  • İTÜ, ODTÜ’yü kovalıyor yükselecek. Boun Cs, Odtu Cs’den sonra akla gelen en üst yer İTÜ. Bence 2.9-3k ile kapatacak. Ucundan girersin inş.

• Up pls

• Hocam bence biraz abartılıyor bu konu. O sıralamayla girersiniz. Kaçıncı girdiğinizin çok da önemi olduğunu düşünmüyorum. Tamam bilgisayar çok popüler şu anda ama 2900 sıralamayla tutmayacağını da düşünmüyorum yani. 700 kişi öne atması gerek tutmaması için. O zaman tıpta çok büyük kaymalar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tightrope -- 27 Temmuz 2019; 15:13:27 >
  • Tightrope kullanıcısına yanıt
    Aslında bi yönden haklısınız eğer bu kadar ileri atarsa tıp puanları çok kayar ama gelmeme ihtimali bence çok yüksek.

• Zyphere kullanıcısına yanıt
    Tahminim size gelir yani bu kadar sıkıntı edecek birşey yok bence. En fazla 3000-3100 arasına kadar gelir bence. Daha fazlası olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tightrope -- 27 Temmuz 2019; 16:48:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.