Şimdi Ara

İTÜ'de Açılan Yeni Bölümler Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba,

Bir üstteki arkadaş net yazmış. Ben biraz daha onun kibarcasını yazacaktım ama gerek kalmadı bence. Geleceğinin belirsiz olması mevzusunu anlayamadım yalnız. Eğer sıralama tabanlı bir belirsizlikse tamam çünkü sonuçta yeni açılan bir bölüm. Her ne kadar ben de endüstrinin biraz daha üzerinde kapatacağını düşünsem de tam olarak bilemeyiz. Ama bölümün kendisinden kaynaklı nasıl bir belirsizlik var emin değilim. Dünya oraya gideli çok uzun yıllar oluyor. Çok geç bile kaldı böyle bir bölümün açılması yıllar. Yıllardır endüstri mühendisliği, matematik mühendisliği, işletme mühendisliği, istatistik, ekonometri, fizik mühendisliği ve hatta temel bilimler gibi birçok bölüme veri bilimi temalı dersleri sokuşturdular ve bu bölümler her sene ileriye gitti. Yapılan bana göre yanlıştı ve bölümleri veri ile kombinleyelim derken bence bölümler ana ruhlarından koptu. Ama her neyse artık. Zannımca veri bilimi çok kısa bir süre zarfı içerisinde endüstri mühendisliğinden de daha iyi bir sıralamaya gelecektir. Özellikle siber güvenlik konuları önümüzdeki birkaç senenin ana mevzusu olabilir.

• tercihe günler kala hala robotiğin ders programı açıklanmadı

• yltyy kullanıcısına yanıt
    Kontrolle hemen hemen aynı program olucak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tercihlere günler kala yeni bölümlerin akademik kadrosunu göremiyoruz zayıf olduğundan mı yayınlanmıyorlar anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yltyy kullanıcısına yanıt
    Hocam dersler ortak oldugundan kadrolar çok onemli değil aslinda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaang60 K kullanıcısına yanıt

veri bilimi için dersler ortak değildi diye hatırlıyorum

• 6800 puanla itü siber güvenlik, haberleşme gibi hangi bölüm uygun olur. yoksa makinayı mı tercih etmek uygun olur

• 12.5k yla gelir mi hocam veri bilimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.