< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İTÜ’de ilk sene 3.5 üzeri ort kasmak. (2. sayfa)
-
-
Teşekkürler. Geçmişte yazdığım uzun 2 tavsiye mesajını aşağıda paylaştım, başarılar.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150377389
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam tekrardan merhaba siz bu ortalamayı kasarken sosyal açıdan nasıldınız? Ilk sene kulüplere katılım gosterebildiniz mi? Hem spor hem kulüp hem yatay geçiş(3.5 GNO) mümkün olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. yatay geçişten önce de sonra da hiçbir kulübe katılmadım ama zaten ben sosyal bi insan hiçbir zaman da olmadığım için yatay geçiş yapmayacak olsaydım da katılmazdım. hayatımda da çok fazla değişiklik olmadı sosyallik açısından. 10 halısahaya gidiyosam 5 halısahaya gitmişimdir o dönem sadece o kadar sınava yorgun gitmemek için
şöyle söyleyeyim vize ve final haftalarından 2 hafta önce oturup sınav gününe kadar yoğun bi şekilde video izleyip + ders notlarını inceledim ve çıkmış soru çözdüm onun dışındaki vaktimin tamamı boştu. hiçbir derse günübirlik çalışmadım bu süreçte. tabi sonra elektroniğe geçince bir kaç ders için günübirlik çalışmak gerekti ama dediğim gibi yatay geçiş derslerinin hiçbirine günübirlik çalışmadım. sana yeten vakti bilemem belki benim çalıştığım sürenin yarısı sana yeter belki 2 katı yetmez. kendini en iyi sen bilirsin. ben ayt de 65 70 civarı yapan tytsi leş bi öğrenciydim lisede ileri fizk mat kimya konularını severdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edlerbest1907 -- 5 Şubat 2024; 20:38:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X