Şimdi Ara

İtü de metalurji ve malzeme müh. okuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
7.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki hocam bu bölümden mezun biri işinde ne yapar? Masa başında mı takılır, hesap kitap mı yapar, kimyasal deneyler mi yapar?() Çalışma koşulları nasıldır yani?
    Odtü,itü falan geç 140k ile bu bölüm seçilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3722845E6 -- 21 Temmuz 2016; 15:30:45 >
  • Hocam bu bölümden mezun adam üretim yapan teknikerin başında durur :) gerekli yerlerde olaya dahil olur :) gerekirse işşn farklı bir tarafı olan pazarlama işine bile girer :) istediğin departman sana kalmış. Ayrıca o sıralamaya bursa teknik yazabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaradaki nasıldır sence

• furkaan35 F kullanıcısına yanıt
    Anadolu olsa daha iyi olurdu ama olması imkansız. Sağol hocam.
  • Ne demek :) hayırlısı olsun şimdiden

• sgb5361 S kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak marmaranın mühendislikleri orta seviye de diye biliyorum :) istanbul da olması ileriki dönemlerde staj ve iş gibi sana kolaylıklar sağlar

Aslında, ben bu bölümde biraz ortalama kasıp iyi bi bölüme geçme niyetindeyim dersleri zor mu ilk sene?

• sgb5361 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben itü de olduğum için ona göre yorum yapıcam :) ilk sene tğm dersler havuz dersleri günlük çalışmalarla çok rahat 2,5-3 arası ortalama kasabilirsin :) daha iyi ortalama için biraz daha çalışman gerekebilir

• Hocam birkaç seneye imalat mühendisliğinin patlayacağı söyleniyor ne düşünüyorsunuz?bilginiz var mı
  • wikwag W kullanıcısına yanıt
    Gitgide sıralası düşen bir bölüm :) genelde imalattan makine ve benzeri bölümlere geçiş oluyor

• sürekli ":)" koymanızın özel bir nedeni var mı?
  • terane94 T kullanıcısına yanıt
    Ahahhahaa hoşuma gidiyor gülümsemek :)

^^
    odtü yü tavsiye edermisiniz? mezun alınca iş arama durumları olurmu,yoksa rahatlıkla istediğim yerlee girebilirmiyim?

• Dokuz eylül önerir misiniz? Okul bitince iş olanağı nasıldır genel olarak bölüm nasıldır?

• Centaureea C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle odtü yü düşünmeni öneririm :) iş konusunda odtü çok önünü açar ancak mezun olup kendine ne kattığında önemli ondan sonra önün açık olduğunu düşünüyorum :)

• _ican_ _ kullanıcısına yanıt
    Dokuz eylül izmirde olması bir avantaj ama kampüs olarak pek merkezi sayılmaz :) bölüm hakkındaki bilgi için üstteki cevaplara bakabilirsin :)

Kampüsü biliyorum gidip gördüm hatta, şehrin dışında sayılabilir metalurjide en sonda ne işle uğraşıldığı bölümün ne olduğunu araştırdım. Bilgi derken mesela deu gereksiz zorlar ya da mezun olunca iş bulman zor gibi bilgi istemiştim Deu kötü bir üniversite değil mezun olan biri illaki bir yere girer diye düşünüyorum

onun yanında itü uzay muh. de düşünüyorum ikisi arasında tercih yapsanız ne yapardınız?

ben hem istanbulu istiyorum hemse uzay daha çok ilgimi çekiyor.sizce kariyer açısından çok fark olurmu iki okulda?

• _ican_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam itü de okuyan biri olarak deu sistemi hakkında pek bir bilgim yok :) odtü ve ytü metalurji yi dd okuyan arkadaşlarım sayesinde biliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.