Şimdi Ara

İtü Ehm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kendilerince haklı sebepleri var ders alamıyorlar, bazı havuz sınavlarını zor soruyorlar öğrenci işleriyle problem yaşıyorlar vs vs. Fakat bu problemler diğer okullarda da yaşanan klasik problemler. ODTÜ'de de derslerde kontenjan sorunu var mesela çok fazla. ama itüdekiler kadar fazla yakınmaz kimse. okulun öğrenci profilinden kaynaklanıyor biraz da.

Zorluk konusunda da haklılar çok zor insanları çok fazla çalışmaya zorluyorlar ama zor olması kötü bir şey değil bence. İşe yaramaz bir sürü şey de öğretilmiyor dünyanın her yerinde ders programları neredeyse bire bir aynı zaten. Çoğu hoca yabancı kaynaktan ilerliyor. Öğrencilerin ileride yönelecekleri alanlarda karşılarına çıkabilecek şeylerin temel bilgileri veriliyor sinyal, lojik ve elektromanyetik derslerinde."hocam bu bilgiler gerçek hayatta ne işimize yarayacak" tayfa biraz onlar.

Zora alışmak, çok çalışmak iyi bir şey. Hoca bir ödev veriyor mesela zorla öğrenmek zorunda kalıyorsun. C programlamaya giriş dersinin 6. haftasında sokoban, tetris projesi vermişti hoca.Yapana kadar canım çıktı çünkü derste öğrettiği şeylere göre alakasız derecede zor ama bana çok şey kattı yaptıktan sonra. 14 yaşında ders çalışayım diye pcnin kablosunu saklıyordu babam ama şuan oturup ders çalışıyorum kendi irademle okul sağolsun. Okulun logosu arı zaten  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edlerbest1907 -- 29 Temmuz 2021; 13:32:38 >

• edlerbest1907 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ediyorum hocam. Özelden yazabilir miyim sakıncası yoksa?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

rica ederim ne demek. tabii yazabilirsin

• edlerbest1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geridekaldılar kullanıcısına yanıt

rica ederim ne demek

• Ehm zorsa kendini zorlayacak bolume girme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.