Şimdi Ara

İtü elektrik ve kurum içi yatay geçiş hakkında sorularınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ya orası öyle doğru diyorsun. İlk fizik 2 vizem 28'di benimde. Mesleki derslerle karşılaştırınca biraz easy kalıyor demek istedim aslında

• jinxbot J kullanıcısına yanıt

Mesleki derslere göre kolay orası öyle ama havuz derslerine de direkt basit denemez. Zaten yatay geçiş yapmak isteyenlerin ilgileneceği dersler sadece 1. sınıf dersleri.

• Gtü cengten falan da iyi ortalama yapılırsa itü cenge geçmek mümkün müdür acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • big top kullanıcısına yanıt

O zaman yks puanı da işin içine giriyor. Yani örneğin ytü den sizinle aynı ortalamayı yapan kişi önünüze geçer.

• Eskulape E kullanıcısına yanıt

Fizik dışında Mat1, Mat 2 , lineer cebir, genel kimya kolay olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şuan için bende kolay olduğunu düşünüyorum ama bahsetttiğiniz derslerde hocalara bağlı olarak 25 ile 45-50 arasında kalma oranları var.

kardeşim her bölümdeki en iyi 6-7 kişi çap yatay isteyince sıkıntı çıkıyo zaten 20 kişi yatay yapmıyo rekabet o 6-7 kişi arasında geçiyo

Bak hocam bir dersten yüksek ortalama yapmak istiyorsan konu bu değil ders kolay da olsa çan var sana kolaysa herkese kolay oluyo aa notu yükseliyo geçen dönemde mat 1 de 87 ye ba geldi arkadaşıma ders nitelik olarak kolay olabilir bu önemli değil

• konu sahibi hocam yatay yapmış bilgi de veriyo çok güzel ancak tahmin ediyorum bana katılacaktır bende itü endüstrili olarak kendi çevremde çok üzülen yapamyan insan gördüm bu olay aşırı riskli şansın da etki ettiği bir olay okumayacağınız bölüme gelmeyin istediğiniz bölüm başka ünide geliyosa oraya gidin he diyosanız ben risk alıcam kolay gelsin %95 iniz başarısız olacak ( oranlar böyle yapacak bişi yok) başarılar

• marxınsakalı M kullanıcısına yanıt

zaten biliyorum bunları. 60 ın BA olduğu derslerde olur 90 üstünün BA olduğu derslerde olabilir. dediklerine karşıt bir fikir belirtmedim

• kardeşim zaten ben de bunun zor bir şey olduğunu belirttim . kime neyi anlatmaya çalışıyorsun anlamadım

• İtu dışı yatay geçiş İTÜ içi yatay geçişe göre çok daha kolay özellikle kontrol mat muh gibi İTÜ dışı az üniversitede bulunan bölümlerde çok rahat gecebiliyorsunuz 3 kontenjan oluyor çünkü

• Hocam itü elektrikten memnun musunuz? İş imkanları ve maaş hakkında bilginiz nedir?

• Hocam benim arkadaşta 80 binle bilgisayar müh okuyo şimdi kurum dışindan itü bilgisayara geçmek istiyor 3.sınıfta mümkünmü sizce 3.sınıf için başvuran daha az kişi olur diye düşünüyorum@jinxbot

• Avcı Bekılayv kullanıcısına yanıt
    3. sinifta kurumlar arasi oluyor mu ki ? benim bildigim 3. ve 5. donem icin basvuruluyor ?

• aigenerateduser A kullanıcısına yanıt

3.sınıftan kastım 5.dönem demeye çalıştım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.