İtü elektrik ve kurum içi yatay geçiş hakkında sorularınız
-
-
Eşek gibi çalıştınız mı ?
-
Hayır eşek gibi çalışmadım ama çok düzenli bir şekilde çalıştım.
-
Hocam yüksek lisansa başvurmuştum. İtü kontrol ve otomasyon mühendisliğinden kabul aldım. Bölüm hakkında bilginiz var mı? Okuyan arkadaşlarınız varsa yorumları neler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende çift anadal yapmayı düşünüyorum.
-
Hocam ben şimdi ITU elektrik yazsam oradan Cenge geçmem mümkün mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef bir bilgim yok.
-
Teorik olarak mümkün ancak çok zor. 3.95+ gibi bir ortalama gerekiyordu normal dönemlerde.
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben makine okuyordum. Makine zaten başlı başına zor üstüne çap yapmaya popom yemedi açıkçası. Altından kalkabilirsen rakiplerin karşısında çok ileri atar. Makine mezunuyum ama kom ve mekatronikçi işi yapıyorum fordda. Kom yüksek lisansı iyi olur diye düşündüm ben de bakalım
Ortalama falan artmaz. Derslere girip zorluğunu görünce 3 üstünde mezun olayım kafasına girecek çoğu kişi emin ol. Bunlardan maksimum 5 kişi çapı başarır
Son 1-2 yılda çok arttı itülü olarak söylüyorum buda rekabeti her sene çok arttırıyor doğal olarak zor bir olay ben açıkçası çok tavsiye etmem birçok arkadaşım bunu gerçekleştiremediği için büyük hayal kırıklığı yaşıyor şuanda yeterli ortlalamayı sağlayamadılar çünkü tekrar hazırlanmaya başlayanlar bile oldu ama sana kalmış bir durum
İlk sene dersleri zor değil çap yatayı zaten itünün puanı düşük bölümlülerin %95 i başlarken düşünüyor %15 i falan iyi ortalama yapıyor ama buda çok yüksek bi insan sayısı oluyor dediğin gibi değil
sadece düşük bölümler de değil itü elektrikteki arkadaşlarımdan da bilgisayar elektronik için uğraşam tanıdıklarım var bi arkadaşımın şuan ortalaması 3.94 elektronik yatay için yaptı kendisi elektrik mühde
Her yıl olan birşey ancak bence bu amaçla girmek isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Ortalamaların ise bence artması gerekir çünkü yapmak isteyen kişi sayısı arttıkça rekabet artıyor. Zaten çap yatay geçiş gibi bir amacı olmayan insanların çoğu notlarını çok fazla kasmıyor aa ba almak gibi. Ancak yatay geçiş isteyenlerde bu durum tam tersi. Her bir notun çok fazla bir önemi var. Mesela ben yaz okulunda sırf geçebilmek için bb olan mat2 yi tekrar alıp aa aldım. Böylece 3.54 den 3.64 e atlamasıyla geçiş yapabildim. Ki bb'de görece iyi bir not.
-
Tamamda o koskoca bir bölümde 5-6 kişi olur :D Bizimde bölümde adam makineyi 3.90 ile bitirdi ama tek kişiydi, cerrahpaşa tıpı bırakıp makineye gelmişti
-
İlk sene zaten basit. Calculus fizik alıyorsun. 2. dönem belki 1-2 bölüm dersi ama onlarda başlangıç olduğu için easy oluyor. 3. sınıfa gelince o ortalama mesleki derslerle tepe taklak oluyor eğer gerekli ilgiyi göstermessen
-
Çok basitmiş gibi gösteriyorsunuz hocam. Easy diyip geçtiğiniz derslerden kalan onlarca kişi var. Sanırım sadece fizik 2 den 600 kişi kalmıştı.
Benzer içerikler
- alttan ders varken yatay geçiş kabul eden üniversiteler
- bi palyaço varmış
- yds ile hazırlık atlatan üniversiteler
- mert hoca ekşi
- ismail murat aydın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X