Şimdi Ara

İTU ENDUSTRİ(%100 İNG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bolumu dusunuyorum ama aklimda bazi soru isaretleri var.
    1) Bolum 40 kisi aliyor bunlarin 35inin mezun olduktan sonra standartlarin uzerinde bir hayat yasadigi soyenebilir mi?
    2) Cerrahpasa tip gibi hayatini kurtaracak bir bolum tutuyorken bu bolumu yazmak akil kari mi?
    3)1200 lira istanbul sartlarinda ortalama bir ogrenci icin yeterli mi?
    4) Yurt onceligi siralamaya gore mi belirleniyor?

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meppo -- 11 Temmuz 2015; 15:14:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2-hayır
    3-napcana bağlı
    4-hayır

• 1-bence değil çünkü devlet üniversitesi sonuçta kafası olan giriyor parası değil
    2-tıp tıp tıp nedir bu tıp merakı anlamış deilim sırf parası için tıp yazacaksan yazma itü endüstriden mezun olursanda boşta kalmassın merak etme
    3-bu konu hakkında bilgim yok ama yeteceğini düşünüyorum ( arkadaşlarımdan biliyorum )
    4-hayır yurt şans işi sıralama ile alakası yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

1-bence değil çünkü devlet üniversitesi sonuçta kafası olan giriyor parası değil
    2-tıp tıp tıp nedir bu tıp merakı anlamış deilim sırf parası için tıp yazacaksan yazma itü endüstriden mezun olursanda boşta kalmassın merak etme
    3-bu konu hakkında bilgim yok ama yeteceğini düşünüyorum ( arkadaşlarımdan biliyorum )
    4-hayır yurt şans işi sıralama ile alakası yok diye biliyorum

Hocam cevaplar icin tesekkur ederim. İlk sorum yanlis anlasilmis. Ben mezun olduktan sonrasini kastediyordum. Duzeltiyim onu cumle kotu olmus

• up up
  • up
  • up up
  • meppo M kullanıcısına yanıt
    itü de okuyan bir arkadaşım ingilizcesi tutuyorsa bile yazma dedi bana ( endüstri değil işletme müh :D ) çünkü itü bi kaç yıl içinde ingilizce bölümleri kapatmayı hedefliyormuş sadece dersleri ing dinlediğinle kalkırsın ing iyiyse yaz tabi orası sana kalmış. itü24 den detaylı bilgi alabilirsin bence
    http://t.co/z5mypKoBLv
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizlalee

itü de okuyan bir arkadaşım ingilizcesi tutuyorsa bile yazma dedi bana ( endüstri değil işletme müh :D ) çünkü itü bi kaç yıl içinde ingilizce bölümleri kapatmayı hedefliyormuş sadece dersleri ing dinlediğinle kalkırsın ing iyiyse yaz tabi orası sana kalmış. itü24 den detaylı bilgi alabilirsin bence

hocam bu bilginin doğruluk payı nedir? Eğer böyle bir şey varsa hiç bulaşmıycam
    valla ben bunu itü işletme mühendisliği okuyan arkadaşımdan duydum işletme mühendisliği yazmayı düşünüyordum bir ara.Başa ingilizce yazayım mı dedim işte o da bunları anlattı.Yine de yanlışlık olmasın diye link paylaştım ordan canlı destek al bütün sorularını cevaplıyorlar
    yani itü endüstri bence harika bölüm bana gelse kesin yazarım ama senin mf4 sıralaman 3 bin civarı heralde bu sıralamaya türkçesiyle diploma farkı olmayacak bir bölüm seçmen ne kadar mantıklı tartışılır boğaziçi düşünürdüm ben olsam.Tebrik ederim kardeşim hayırlısı olur inşallah diyeyim :)
  • cerrahpasada tip wgetiminin diger unilerw gore kolay oldugunu duymustum

ziyan etme tip sansini

• Bu sene elektronik haberleşmenin %100 ingcesini açtılar. Sence bu kurum ingilizceleri kapatmayı mı düşünüyor genişletmeyi mi ? Mantıken cevap ver,iyi sıralama yapmışsın aklını sınav sistemi dışında da kulanabildiğini göster mantıklı bir cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mert

cerrahpasada tip wgetiminin diger unilerw gore kolay oldugunu duymustum

ziyan etme tip sansini

Ziyan etme tıp şansını ne demek ya, tıp şansı varken mühendislik yapılamaz mı yani?

Bu arada tıp yazacaksan mezun olduktan sonda kazanacağın parayı düşünüp yazacaksan yazma. Gerçekten zor. Ama ctf için öyle ahım şahım zor diyemem. Giden arkadaşlarımın hepsi halinden memnun.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=74390481&p=4

tekrar denk geldim konuya okumanizi isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: .mert

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=74390481&p=4

tekrar denk geldim konuya okumanizi isterim

hocam konuyla ne alakası var anlayamadım
  • Kiz arkadasim orda okuyor dostum ve bildigim kadariyla önü acik baya ders olarak egitim ciddi kaliteli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.