Şimdi Ara

SAKARYA DA MEZUNLAR İÇİN EN İYİ DERSHANE HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
18.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAKARYA DA MEZUNLAR İÇİN EN İYİ DERSHANE HANGİSİ? FEM, FİNAL, SINAV, ADAROTA, MEFKURE, MODERN YÖNTEM, VİZYON, TEKSEN, SENTEZ, ÇÖZÜM, Pİ ANALİTİK, FEN BİLİMLERİ, UĞUR DERSHANELERİNDEN HANGİSİ MEZUNLAR İÇİN DAHA GÜZEL? HANGİLERİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ? SAKARYADA OTURAN ÖĞRENCİLERDEN ÖZELLİKLE YORUM BEKLİYORUM.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sakarya'da Mezunlar İçin En İyi Dershaneler

Sakarya'da mezuniyet sonrası eğitim ihtiyaçlarınızı karşılamak için farklı dershane seçeneklerini araştırıyorsanız, doğru yerdesiniz. En iyi dershaneyi seçmek, üniversiteye giriş sınavlarında başarılı olman ve geleceğini şekillendirmen için çok önemlidir. İşte Sakarya'daki mezunlar için önerilen en iyi dershanelerden bazıları:

• Anka Dershanesi: Sakarya'da en çok tercih edilen ve başarılı sonuçlar elde eden dershanelerden biridir. Deneyimli eğitmen kadrosu ve kapsamlı müfredatı ile öğrencileri üniversite sınavlarına hazırlamaktadır.
    • Final Dershanesi: Sakarya'da uzun yıllara dayanan bir geçmişe sahip başka bir tanınmış dershanedir. Öğrencilere bireysel destek ve rehberlik sağlayan uzman eğitmenlere sahiptir.
    • Kare Dershanesi: Sakarya'nın merkezinde yer alan Kare Dershanesi, modern tesisleri ve yenilikçi öğretim yöntemleriyle dikkat çekmektedir. Öğrencileri motive eden ve başarıya götüren dinamik bir öğrenme ortamı sunar.

Sakarya Dershane Yorumları

İnternette "Sakarya dershane yorumları" şeklinde arama yaparak, mezunların farklı dershaneler hakkındaki deneyimlerini okuyabilir ve karşılaştırmalar yapabilirsiniz. Bu yorumlar, en iyi dershaneyi seçerken bilinçli bir karar vermenize yardımcı olabilir.

Sakarya En İyi Dershaneler

Sakarya'daki en iyi dershanelerin ortak özellikleri arasında şunlar yer alır:

• Deneyimli ve nitelikli eğitmenler
    • Kapsamlı ve güncel müfredatlar
    • Öğrencilere özel destek ve rehberlik
    • Olumlu ve motive edici bir öğrenme ortamı

Sakaryadaki Dershaneler

Sakaryadaki dershanelerin sunduğu hizmetler hakkında bilgi almak için web sitelerini ziyaret edebilir veya doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Bazı dershaneler, ücretsiz deneme dersleri veya tanıtım etkinlikleri düzenleyebilir.

Sonuç

Sakarya'da mezunlar için en iyi dershane, bireysel ihtiyaçlarına ve hedeflerine en uygun olan dershanedir. Yukarıda belirtilen önerileri inceleyebilir, dershane yorumlarını okuyabilir ve en iyi kararı vermek için araştırma yapabilirsiniz. Başarılı üniversite sınavları ve geleceğinin parlak olması dileğiyle!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ilk sınıfa girebiliceksen fem e git bence
  • saglam altyapin varsa buyur feme gel yarisalim
    degilsen modern yontemi tek gecerim.ilgi var herturlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vizyon hakkında bilgisi olan var mı adapazarında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prototype88

Vizyon hakkında bilgisi olan var mı adapazarında?

salla derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hırsızyavuz

quote:

salla derim

Tamam o zaman sağlam bir tane bakalım. Fem dışında.
  • quote:

quote:

quote:

salla derim

sentezde baya iyi biraz tuzlu ama gidebilirim diyosanız gidin bence
  • quote:

quote:

quote:

quote:

salla derim

Sentezi duydum ama ayrımcılık var mı yok mu onu bilmiyorum. Eğer yoksa gidebilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

salla derim

Sentezi duydum ama ayrımcılık var mı yok mu onu bilmiyorum. Eğer yoksa gidebilirim.

valla benim arkadaşlar gidiyodu hiç öyle bişi duymadım

• Tamam o zaman bir araştırayım. Yardm için teşekkürler.
  • yok mu başka yorumu olan? adarota nasıl ayrıca?
  • kardeş ben senteze kayıt oldum bende mezunum beklerim :) ayrımcılık olayını sordum soruşturdum öyle birşeyin olmadığını duydum zaten bu dershanenin farklarıda normal dershane dedikodularından arınmış olması bence :) git birde kendilerinden öğren :) biz müdürüyle baya bir konuştuk anlaştık bu arada tm öğrencisiyim ödevleri şimdiden verdiler 6 konu biticek 10 günde mat-geo karışık dershane 17 eylülde başlıyor okul başladıktan 1 gün sonra yani :) dershanenin baya bir referansıda var benim yakınlarımdan birazda bu yüzden seçtim tavsiye ederim bu arada arkadaş femden çıktı hiç önermiyor çünkü ayrım var ve daha bir sürü kötü özelliği var ... kavramıda önermiyorum çünkü gittim... uğur dershanesindeki hocalar nasıl bilemiyorum şuan çünkü değişip duruyor. birde bana önerdikleri diğer dershane teksendi... ikisi arasında kalmıştım ama sentez daha sıcak geldi ve teksende bir sürü arkadaşım var bu yüzden orda oyalanırım diye vs vs gitmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluPassione -- 9 Ağustos 2013; 23:58:23 >

• mefkureeeee
  • ya da şöyle söyliyeyim. ben açıklisede bu yıl mezun oldum 21 yaşındayım. mat 2 temelim sıfır. ygs-lys ye en iyi bir şekilde hazırlanmak istiyorum. birkaç gün sonra dershaneye yazılıcam. mezunlar için hangisi daha iyi? aslında ben şu dershaneleri düşünüyorum: MEFKURE, MODERN YÖNTEM, VİZYON, TEKSEN, SENTEZ,Pİ ANALİTİK,ADAROTA ... sizce bunlardan hangileri daha iyi? gidenler var mı bu dershanelere. ya da giden tanıdıklarınız var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
  • off kimse yok mu cevap verecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGS-LYS 2014

off kimse yok mu cevap verecek?

kardeşim fem e gitmiceksen sentez diyoruz işte gerisini salla ne kasıyon bu kadar
  • YGS-LYS 2014 Y kullanıcısına yanıt
    mefkureye bir ugra derim hocalarıyla konus programları nasıl olcakmıs bir öğren begenırsen gidersin
  • başaka yorumları olan yok mu? mezunlar için, mefkure, modern yöntem, vizyon,teksen, sentez,pi analitik, adarota dershanelerinden hangisi daha iyi? bu dershanlere giden, gitmiş, giden tanıdıkları olan var mı?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YGS-LYS 2014 -- 12 Ağustos 2013; 15:41:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGS-LYS 2014

birader ne kastın ya iş sende bitiyo bunuda unutma
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.