Şimdi Ara

SAKARYA DA MEZUNLAR İÇİN EN İYİ DERSHANE HANGİSİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
18.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence dersanelere sen bi uğra hocalarıyla konus öğrencilerle sohbet et bakalım nasılmıs dersane , bu kadar sıkıntı yapmana gerek yok dersane sadece arac dersaneye gitmeyip de cok iyi yerleri kazananlar var rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hırsızyavuz

quote:

Orijinalden alıntı: YGS-LYS 2014

birader ne kastın ya iş sende bitiyo bunuda unutma

birader derken:) ya doğru iş bende bitiyor ama dershanenin rolüde önemli. bide ben liseyi dışardan bitirdim bu yıl. mezuna kaldım. ne yapıp edip 2014 ygs-lys de çok iyi bir şekilde hazırlanıp hukuk u kazanmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!burcaak*

Bence dersanelere sen bi uğra hocalarıyla konus öğrencilerle sohbet et bakalım nasılmıs dersane , bu kadar sıkıntı yapmana gerek yok dersane sadece arac dersaneye gitmeyip de cok iyi yerleri kazananlar var rahat ol.

şu anda gidebilme şansım yok adapazarına. babam rahatsız. ben sapanca da oturuyorum.
  • YGS-LYS 2014 Y kullanıcısına yanıt
    Anladımm ama ben sana mefkureyi tavsiye ediyorumm ben begenıyorum hocaları gercekten iyi ( bizim derslerimize giren hocaları sadece tanıyor olsamda ) babanada Allah sifa versin iyilesince gidip konusun bi zaten mezunların dersleri eylül de baslar rahat ol
  • teşekkür ederim arkadaşım:) o zaman sen mefkureye gitmiş biri olarak bana biraz bu dershaneden bahsedermisin? sınıflar kaç kişilik? öğretmen kadrosu nasıl? sınıf ortamı nasıl?öğretmenlerin öğrencilere olan ilgisi nasıl? mezun sınıfları nasıldır acaba? mesela fem,final,sınav gibi büyük dershanelerde sadece bir grup öğrencilerle ilgileniyorlar. ama benim istediğim dershane her öğrencisine eşit davranacak. her öğrencisiyle yakından ilgilenecek. bu yüzden özellikle küçük dershaneler nasıl sence? adarota hakkında bi bilgin var mı? hedefim hukuk.çok iyi hazırlanıcam inşallah.ben birde açıklise mezunum ya ygs herneyse ama mat2 temelim sıfır. off kafam karmakarışık. dershaneye yazılıcam ama hala doğru düzgün karar veremedim
    öncelikle rica ederim :) bizim dersane iyi tabi bu kişiden kişiye değişebiliyor ben ilk sınıftaydım gecen sene ondan cok iyi bi eğitim gördum diyebilirim ilk basta sınıfımız 11 kişi falandı ama sonradan bu 17 yi gördu. Sınıf ortamını sormussun bizim sınıftan ses cıkmazdı pür dikkat ders dinlenirdim tabi arada hocalar espri yapıyor eğlenıyoruz ama iyiydi fakat duydugum kadarıyla bi alt sınıfta konusma oluyormus sanırım sıınıfın seviyesine bağlı bu dinleyen var dinlemeyen var ama her zaman iyi sınıflarda cok konusulmaz öğrenciler pür dikkat olurlar neyse mezun sınıflarından pek haberim yok ama hocaların bahsettiği kadarıyla iyi öğrenciler varmıs zaten bizim dersane küçük bi dersane değil mezun sınıflarının sayısıda fazla yani rahat ol :) hocalar esit davranmaya calısıyor ama senınde her yerde oldugu gibi hocanın gözune girmen gerek kötu sınıfa düşsen bile hocalara kendini kanıtlayabilirsen daha rahat olursun ( bu her yerde böyle zatenn )bide girdiğin sınavlarla yada derste ki durumuna göre sınıfta atlayabilirsin (bizde vardı mezunlarda da vardır buyuk bi ihtimalle) adarota hakkında bi bilgim yok malesef ama musait olunca dersaneleri bi gez gör ben begendim belki sen begenmessin bir cok dersane var zaten Sakarya da rahat ol...

• Dershane fazla var ama iyi dershane kaç tane var merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prototype88 -- 12 Ağustos 2013; 16:34:37 >
  • çok sağol arkadaşım. çok yardımcı oldun bana. hakkını helal et:) ya bana geçenlerde bi akrabam demişti ki: sakaryadaki dershanelerden fem, final, sınav, mefkureden uzak dur. işte onlar sadece bi grup öğrenciyle ilgileniyor. sen bir de açıklise mezunusun. seninle ilgilenmezler. ne bileyim işte mefkurede baya işte tıp,diş,hukukj vs. çıkartmış.bu yüzden mefkure de fem,final, sınav gibi sadece bir grup öğrenciyle ilgileniyo falan dedi. benimde mefkure konusunda kafam karışmıştı. ben lys için sadece bir kaç günlüğüne fem e gittim gitmez olaydım:) iğrençti. 3 sınıf değiştirdim. berbat ötesi diyebilirdim. hocalar anlatıp çıkıyodu. dersi dinleyen hiç kimse yok. herkes gürültü yapıyordu. gürültüden hiç birşey anlaşılmıyordu. mezun grubu sınıflarıda kalabalıktı. açıkçası 3-4 gün anca dayanabildim ve çıktım dershnaeden. ben bidaha böyle şeyler yaşamak istemiyorum. bu yüzden deshane seçimide çok önemli.o kadar para ödüyorsun. öğretmenlert dersi iyi anlatmazsa,seninle ilgilenmezse,sınıflar kalabalık ve gürültülü ise ben ne anlarım bu işten. ben gerçekten kazanmakistiyorum. hukuk u çok istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prototype88

Dershane fazla var ama iyi dershane kaç tane var merak ediyorum.

aynen:) yukarıda saydığım dershaneler hakkında bi bilgin var mı? off hiç tanıdıkların yok mu bu dershanelere giden? nasıllar acaba bi bilgin var mı?
    Ne demek lafı olmaz dediklerinde haklısın tabi onca para verip hakettiğini alamayınca insanın morali de bozuluyor. Sende hukuk istiyorsun zaten hedefin yuksek ona göre calıscan yani senın için bi sorun olmaz ama arastırmak gerek. Femin sınıfları evet kalabılık oluyor ama yapacak bişey yok İnsaAllah kazanırsın Hukuk'u ama simdiden kendin de basla dersanelerin baslamasına epey zaman var bos durma Kolay gelsin simdiden sana :)
  • quote:

Ne demek lafı olmaz dediklerinde haklısın tabi onca para verip hakettiğini alamayınca insanın morali de bozuluyor. Sende hukuk istiyorsun zaten hedefin yuksek ona göre calıscan yani senın için bi sorun olmaz ama arastırmak gerek. Femin sınıfları evet kalabılık oluyor ama yapacak bişey yok İnsaAllah kazanırsın Hukuk'u ama simdiden kendin de basla dersanelerin baslamasına epey zaman var bos durma Kolay gelsin simdiden sana :)

teşekkür ederim:) ya yeni farkettim seninde hedef ankara hukuk:) sende inşallah kazanırsın arkadaşım:) allah gönlüne g
    öre verir inşallah:) ya bi şey daha sorucam sence küçük dershaneler nasıl? tavsiye edermisin?

Rica ederim :) evet Ankara bakalım insaAllah kazanırız hep beraber insaAllah Allah senin de gönlüne göre verir cok saol :) küçük dersaneler derken neyi kastediyorsun ?
  • quote:

quote:

aynen:) yukarıda saydığım dershaneler hakkında bi bilgin var mı? off hiç tanıdıkların yok mu bu dershanelere giden? nasıllar acaba bi bilgin var mı?

Bende mezunum geçen sene finale gidip memnun kalmamıştım. Şimdilik bende arıyorum.
  • mesela MODERN YÖNTEM, VİZYON, TEKSEN, SENTEZ,ADAROTA gibi dershaneler hele özellikle adarota sınıflar az kişilik. yani tabi şimdilerde modern yöntem,vizyon,sentez ve teksen çok tercih edilen dershaneler. adarota az kişilk bi keresinde gitmiştik babamla ama çok az görüşebilmiştik müdürle falan. dershane o kadar sessizdi ki:) zaten dediğim gibi sınıflar az kişilik. ve öğretmenler her öğrenciyle ilgileniyor.
  • quote:

quote:

quote:

Bende mezunum geçen sene finale gidip memnun kalmamıştım. Şimdilik bende arıyorum.

O zaman sende bi Mefkure'yi gidip gör hocalarıyla konus belki begenırsın

• quote:

quote:

quote:

bence çok iyi değilsen fem,final,sınav dan uzak dur. çünkü bu dershanelr sadece bir grup öğrenciyle ilgileniyorlar. ama yine de sen bilirsin. şu yukarıda saydığım dershaneleri bir araştır bakalım:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman sende bi Mefkure'yi gidip gör hocalarıyla konus belki begenırsın

Evet arkadaşlarımda mefküre ile vizyonu önerdi bana gidip görüşeceğim. Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı bu dershanelerin?

modern yöntemı iyi diye duydum bi kaç kişiden teksen de okuyan arkadasım var oda begenıyor dersanesini sentez desen oda kendini kanıtlamıs bir dersane ama adarota hakkında hiç bir bilgim yok sınıflar az kişi olabilir ama hocaların kalitesi önemli sadece ilgi ile olmuyor böle işler ama bende cevremdekileri bi sorarım bi fikri olan varsa yardımcı olmaya calısırım sana arkadasım :)
  • mefkue 3.000-4000 arası bi şeydi. vizyon 3.900 mezunlar için. geçen gün telefonla konuştup söyledim.
  • Fem,final,sınav ın yanına teksen i ekleyebilirsin. Ben 11 de ordaydım. İlk sınıfa yaptıkları muamele ile 3. veya 4. sınıfa yaptıkları muamele arasında dağlar var diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.