gözle görülecek bir şey yok bende itüdeyim zorlanan çok arkadaşım var makina ehb fizikte nolcak odtü de olsalar da kolay olmayacak yıldızda da aynı şekilde itü özelinde değil bu durum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTÜ endüstri mühendisliği vs YTÜ bilgisayar mühendisliği (2. sayfa)
-
-
haklısınız biraz sinirli çıkmış olabilirim ancak uğraşacak gücüm kalmadı belki bu kadar çalışmama rağmen bir şey bile elde edemeyecektim.
-
Sen fizik mi okuyorsun kaçıncı sınıfsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye yazılmasın? Yıldız'ın taban sıralaması zaten 8k. Ki muhtemelen bu sene 6-7k olur. Bilgisayar mühendislikleri bölümlerinin yükselmeye devam edeceği görünüyor.
-
3'e geçmiştim yarın gidip sildireceğim kaydı büyük ihtimal. mental açıdan yemediğim zorbalık kalmadı 2 sene de isteyerek girdim her türlü enerjimi sömürdüler.
-
valla diyom yazılmaz. ha bilgisayar çok istiyosundur o zaman yazılır.
Niye yazılmasın hocam? Tartışalım.
Up
2015 yılında değiliz. Bilgisayar mühendisliği sıralamaları uçtu. Geçen sene İTÜ bilgisayar tabandan 1800'le almış. Yıldız da muhtemelen tavandan bu civardan almıştır. Yok ben o sıralamaya Yıldız bilgisayarda okumam diyen varsa da yallah Boğaziçi Su Ürünleri bölümüne.
-
Birinci 3300 küsürle girmiş.
Yallah oraya buraya demek garip bir söylem. Doğa bilimleri ile ilgilenmek isteyen biri gayet de boğaziçinde bahsettiğin bölümü okuyabilir (öyle bir bölüm olsaydı). Bölümleri küçümsemek nedir ?
Ayrıca sürüye kapılıp millet bilgisayar yazıyor ben de yazayım diyenlerin birçoğu, “nereye geldim ben ne işim var benimle alakası yokmuş bu programın” diyecek. Bu nedenle aradaki sıralamalarda gidebileceği birçok başka bölüm varken yıldız bilgisayarı bu kadar gündeme getirip bu insanları hata yapmaya itmek, gaza getirmek, yapıştırın, yazın demek saçmalığın daniskası. Tabii biliyorum sıralamalar yükselsin istiyorsunuz ama bırakın insanlar alternatiflere de baksın. Biraz da sürüden çıkıp kendilerini sorgulasın.
Herşeye rağmen ben bu işe gönül koydum diyen yazsın, YILDIZ İYİDİR. Sadece özellikle buraya gel diyenleri dinlemeyin onların amacı farklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 1 Ağustos 2022; 23:25:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yazdığım şeyi çok farklı bir yere çekmişsiniz. Bilgisayar mühendisliği isteyip puanı Yıldız'a yeten birisine, daha iyi bir okuldaki alakasız bir bölümü öneren tiplere yazmıştım ben.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X