Sayısalda 3900 gibi bi sıralama yaptım ve bu iki bölüm arasında kaldım. Geçen haftaya kadar hangi bölümde okuycağıma karar vermemiştim ama matematikle aram iyi ve kodlamaya hevesim var diye ceng yazmayı düşünüyorum fakat itüde ceng tutmuyo sizce itüde okumak için 2.tercihim olan endüstriyi mi seçmeliyim yoksa YTÜ ceng yazıp geçiyim mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTÜ endüstri mühendisliği vs YTÜ bilgisayar mühendisliği
-
-
bence de ama itünün hocaları çok gıcık malesef.
-
CENGaver olmak için üniversite önemli değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam aksine işletme fakültesinin hocaları inanılmaz iyi. endüstri hakkında çok fikrim yok ama işletmede ben bu dönem 3 4 derse gitmisimdir anca ama devamsızlığa laf etmiyorlar. projenin birini berbat verdim BA geldi. bir dersi tek saniye çalışmadım dersine girmedim DD geldi falan. makinedeki, fizikteki, ehbdeki gibi yüzde 70 80 bırakan hocalar yok. yüzde 80i geçiyor insanların. fizikte 7 8 kere dersi alanlar var, ben duymadım işletme fakültesinde öyle bir sey
ekleme, tabii ki havuz hocaları için durum farklı. onlar biraz daha katı ve uyuz oluyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 1 Ağustos 2022; 0:47:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben işletemde değildim. 2 sene boyunca dersler aldım bıktırdılar bana bipolar hocalar denk geldi zaten fizik için yazmışsınız itü yüzden hiç sevmiyorum itüyü
-
hocam maalesef ki teknik üniversite, 250 yıl, köklü falan filan derken hocaların beklentileri çok büyük oluyor. görüyorum mesela 40 kişi VF 30 kişi FF falan. yazık yahu...
yurt dışından aynı dersleri alan kişilerle konuştum, tartıştım bize hiç böyle zorlukta sormuyorlar dediler. inanılmaz geri kafalı itü hocaları bu konuda. derste 1+1 çözüp sınavda çok zor sormayı marifet sanıyorlar malesef. asla yazmam itü
-
hocam ODTÜ, boun gibi yerlerde de ehb, fizik gibi bölümleri okumak çok zor zaten. her fakültede olur 3 5 tane manyak hoca.
up
-
malesef öyle ehb, fizik, ee , makine çok zor bölümler cidden itü fizikten 3 kişi mezun olmuş en yüksek ortalama 2.89 muş. böyle uğraşıcağıma ek olarak annem de destek olmayınca bölüm değiştirmeye karar verdim. ee makine fizik seçmektesne mutlu olduğum bir bölüm seçmeyi tercih edeceğim. çünkü hocalar bu bölümlere karşı ilgimi tamamen bitirdiler sağ olsunlar.
-
itü fiz birincisi 3.91 le aldı diplomayı zor bölümde aşırı abartma itüyü kötüleme çünkü boş konuşuyorsun teknil üniversitede mühendislik yada temel bilim eğitmi alıyorsan zaten çok zor olacak odtü itü ytü bilkent boun hepsi zor kolay beklemeyeceksin üniyi bunun özelinde eleştirmen saçma heleki fizik gibi aşırı soyut bi kavram üzerine eğitimin zor olması normal
itü endüstri yapıştır, 4k ile yıldızda okunmaz
-
O siralamaya da hacettepe gelmiyosa yuh artık abi, 20klik bolumu nereye cektiniz yaw
Geliyor da İstanbul dışı yazamam
Önce bölüm sonra üniversite seçin.
Yazılım güzel ama ömrümü kod yazmakla geçirmek istemem, yine mühendislikte biraz yazılımla ilgilenirim diyen insan, ya da kararsız insan endüstri yazmalı.
Ayrıca kararsızsanız bu sıralamalarla girebilecek başka bölümlere de bakmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace_ITU -- 1 Ağustos 2022; 9:53:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İtü endüstri de iyidir bence hocam. Eğer ceng'e takıntılı degilsen bi dene bence. İlk sene ortalama kasıp cenge geçmeyide denersin. Geçemezsende mis gibi itü endüstridesin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gözümle görmesem inanırdım dediklerine
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O siralamaya da hacettepe gelmiyosa yuh artık abi, 20klik bolumu nereye cektiniz yaw
|
Benzer içerikler
- 100 tyt 70 ayt kaç bin
- türk alman üniversitesi yorumları
- savunma sanayi maaşları
- telegram tyt-ayt pdf grupları
- ders çalışırken dikkat dağınıklığı için ilaç reçetesiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X