Şimdi Ara

İTÜ FİZİK MÜHENDİSLİĞİ GELİR Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki çap vs denedi mi ? Bir de benim gibi birisi sizce ne yapmalı? Bilgisayar bilimlerine de büyük bir ilgim var.
  • orhun_kandemir kullanıcısına yanıt
    O kadarını bilmiyorum. Eğer gerçekten fiziğe ilgin varsa bence bu bölümü okuyup üstüne 1-2 dil öğrenip yurtdışında iyi yerlede çalışabilirsin tabi bunun da garantisi yok. Bilgisayar bilimlerine ilgin varsa Bilgisayar Mühendisliği seçmen gerekiyor ama onun için de iyi bir üniversiteyi tercih etmek gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun şu gerçekten fiziğe ilgim var. Hani fizik mühendisliğine girsem bilgisayar müh ile, bilgisayar mühendsiliğine girsem fizik müh veya fizik ile çap yapacağım. Konu şu Yeditepe vs de yüzde elli burslu bilgsayar müh okumak mı yoksa itüye girip çap vs kovalamak mı? Çok kararsızım aslında seneye için ailemi ikna edip mezuna bırakmayı duşünsem de böyle bir emin olamama var. Çok ortada kaldım işin açıkçası.
  • orhun_kandemir kullanıcısına yanıt
    Eğer imkanınız varsa bir sene daha mezuna kalıp daha iyi sırlama ile ya Boğaziçi, Bilkent gibi üniversitelerde Fizik bölümü veya ITÜ de Bilgisayar Mühendisliği okuyun ya da ITÜ Fizik mühendisliğine yazın gidin. Yeditepe hakkında çok bilgim yok ama iyi bir üniversite olduğunu duymuştum. Tabi bir de şöyle bir kendinizi gelecekte bir düşünün. Fizik bilimi ile uğraşmak mı yoksa yazılım ile mı uğraşmak istiyorsunuz? Karar sizin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam karar vermek için biraz daha düşünmem gerek. Diğer arkadaşların da fikirlerini bekliyorum
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.