Bildirim
İTÜ FİZİK MÜHENDİSLİĞİ GELİR Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
up -
up -
O OBP ne kardeşim maşallah gelse bile sen yapabileceğinden emin misin fizik bu hemde itü de ona göre düşün netlerini ayrı ayrı yazarsan sıralama tahmininde bulunabilirim -
Hocam yaparım diye düşünüyorum fiziğe ilgim var yeteneğim de var sayılır ders çalışmayı da seviyorum. Ben teogda 483 yaptım ve aslında hata yapıp bir kolejin anadolu lisesine kaydoldum. Sınavlar pek zor değildi. Ben de hep derslere çalışırdım zaten. Tyt ye de çalıştım ancak son 2-3 ay kala kişisel nedenlerden çalışamadım. Aslında benim isteğim Fizikçi olup üniversite bünyesinde laboratuvarlarda çalışmaktı. Ülkede mümkün olmadığı için diğer bölümlere de yöneldim. Bilgisayar mühendisliği de düşünüyorumç,. Onun için de önerilerini alabilirsem güzel olur yüzde elli burslu. İTÜ de ortalamamı olabildiğince yüksek tutup çap yatay geçiş falan (tercihen çap) düşünüyorum. Mezun olduktan sonra da yüksek lisans ve yurtdışı hedefim var.
TYT
Türkçe 35,50
sosyal 13,50
Mat 28,50
Fen 14
AYT
Mat 12
fen 20,75
OBP 97,66
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun_kandemir -- 8 Temmuz 2018; 19:11:31 >
-
Kardeşim sonucunun 50k-65k arasında olacağını düşünüyorum.Bilgisayar mühendisliği hakkında yorum yapamam çünkü bir fikrim yok :) -
Hocam inşallah gelir, inşallah hepimizin istediği gibi olur. Sağol değerli yorumların için -
Up -
up -
Tek bir sorum var. Mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsun? -
Yurtdışına gitmeyi işin açıkçası ama tabi hayat ne gösterir belli olmaz. -
Siz ne açıdan sordunuz hocam -
Bizim bir tandığım bu bölümüden mezunda şu an Fizik öğretmenliği yapıyor özel bir kolejde, sizin ne gibi bir hedefiniz vardı onu merak ettim de. -
hocam yurtdısı hedefeniz varsa bu bölümü önermem büyük ihtimalle fizik ögretmeni olursunuz -
Aslında hedefim Fizik mühendisliğine girip çap yapmak. Dediğim gibi hayatın ne göstereceği belli olmaz. Bu yüzden burada kalmak zorunda kalırsam burada da hayatımı kolaylaştırabilecek bir meslek elimde olsun istiyorum. Tanıdığınız hangi okuldan mezun? -
Hocam yurtdışı hedefinden kastım şu, bu iş Türkiye'de iş yapmadığı için bu mesleği yüksek lisans yapıp araştırma görevlisi olarak bir üniversitede kalmayı düşünmüştüm yurtdışında. Yani özetle gerçekten bilimle uğraşmayı. -
İtü Fizik mühendisliğinden mezun ya 2016 ya da 2017 mezunu olmalı.
Benzer içerikler
- atölye eğitim ücret
- tyt mi zor ayt mi
- 345 geometri 2.kitap ne zaman çıkacak
- fonksiyon fasikül önerileri
- üniversite okumak mantıklı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X