Şimdi Ara

- İTÜ Hakkında Merak Ettikleriniz ? - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası iki okulun da bilgisayar mühendisliğini karşılaştıracak kadar detaylı bilgim yok benim ama ikisinde de zor ve kaliteli bir eğitim alacağından emin olabilirsin.Ne aradığını tam olarak bilmiyorum tabi ama bu iki okuldan birine gelirsen ah keşke diğerine gitseydim diyeceğini zannetmiyorum.Kesin olan bir şey ise istanbulda olmanın iş,sosyal hayat olsun büyük bir avantaj olduğudur.
  • obenozgur cevaplamış zaten ben de paralel şeyler söyleyecektim ona.Şunu da eklemek isterim İstanbul'da okumak ciddi bir avantaj özel sektör düşünen bir mühendis için.Şöyle söyleyeyim Sene içerisinde çeşitli şirketlerle görüşmeye gittik genel merkezlerinde ki bunlar Casper gibi büyük şirketlerdi.Sektöre bu kadar yakın olmak çok çok önemli.Zaten ortalamanın çok çok üstünde bir eğitim alacaksın ikisinde de.Önemli olan kendini geliştirmek diye düşünüyorum.Bu yönden de İstanbul fırsatlarla dolu.
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Kız sayısının erkeklerden fazla olduğu mühendisliklere var :D Biz anca YÖK atlastan bakıp iç geçirelim :D
  • İngilizceyi gerçekten bilmeyen İng. bölüm yazmasın. Burası Kültür Üniversitesine benzemez. Hazırlıkta çürütürler gençliğinizi. Uyarmadı demeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

İngilizceyi gerçekten bilmeyen İng. bölüm yazmasın. Burası Kültür Üniversitesine benzemez. Hazırlıkta çürütürler gençliğinizi. Uyarmadı demeyin.

En son 10.sınıfta gördüm İngilizceyi ve yarım dönemde atladım hazırlığı, kimsenin gözünü korkutmaya lüzum yok. İTÜ’nün hazırlığı üst düzey okullar arasında en kolayıdır diye iddiaya da girebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim kesin en kolayıdır, kimsenin gözünü korkutmuyorum. Ben muaf verdim ama emin ol Hacettepe’nin sınavı buranın hazırlığı yanında ilkokul seviyesinde kalır.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Dostum sınav konusunu bilemem tabiki diğer üniversitelerin sınavlarını bilmiyorum ama hazırlıkta gençliğin çürütürler kısmı çok yanlış ."İngilizceyi gerçekten bilmeyen İng. bölüm yazmasın" lafına kesinlikle katılmıyorum ingilizcesi 0 dahi olsa insanlar çabayla çok iyi yerlere getirebilir tabiki herhangibir okulun 1 senelik hazırlık eğitimiyle direk hallolacak iş değil uzun bir süreç dil öğrenmek ama dediğim gibi kişinin kendi çabasıyla hazırlığı boş geçirmeyerek çok iyi seviyeye getirebilir keza bunun canlı gördüğüm örnekleri de var bir üst dönem tanıdığım A1 başlamış hazırlığa bölümü %100 ingilizce ve şuan zorluk çekmiyor zaten hocalar aşırı karışık ingiliz aksanıyla konuşmuyorlar.
  • 1500 civarı + - 300 ama bölgeden bölgeye fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalar çok aman aman aşırı iyi değil bence. Sene içerisindeki sınavlar, hazırlık geçme sınavından daha zor. Bir ara eski ingiliz edebiyatında kullanılan bir kullanım şekli gösterdiler bize... Quizde çıktı 1 kere bir daha da ne profta ne cumulativede çıkmadı.

B1+ı kasmış olmak için gereksiz saçma sapan kullanım ve kelimeyle doldurmuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca baya şans işi ya diğer sınıftaki arkadaşlardan biliyorum ama writing hocalarının kıl olma durumu var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shanki

Hocalar çok aman aman aşırı iyi değil bence. Sene içerisindeki sınavlar, hazırlık geçme sınavından daha zor. Bir ara eski ingiliz edebiyatında kullanılan bir kullanım şekli gösterdiler bize... Quizde çıktı 1 kere bir daha da ne profta ne cumulativede çıkmadı.

B1+ı kasmış olmak için gereksiz saçma sapan kullanım ve kelimeyle doldurmuşlar.
    Bunun sebebi okulda yabancı dil fakültesinin bulunmaması bence.Fakülte olduğu zaman daha iyi hocalar ve daha disiplinli yürüyen bir hazırlık oluyor.YDYO olarak sanki biraz göz ardı edilmiş gibi okul tarafından.Hazırlık bir şey almak isteyene çok şey veriyor ama boş geçirmek isteyeni de hiç kasmıyor.Sene içindeki sınavların proftan daha zor olduğu kesinlikle doğru.
  • Ben o konuda şanslıydım ya hoca gayet tatlıydı.15 dk gecikme hakkımız vardı yoklama almazdı ilk 15 dk :D
  • Arkadaşlar lütfen özel mesajdan değil buradan yazın diğer arkadaşlar da faydalansın
  • UP

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarmuzo

o değilde kız sayısı az demene takıldım cidden az mı ya :(( kız arkadaş sevgili falan nasıl yapıyorsunuz :D
    Çok fazla kız var hocam merak etme.
  • hmm iyi o zaman 😂😂 üniye mi geliyoruz başka bir yere mi belli değil 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarmuzo

hmm iyi o zaman 😂😂 üniye mi geliyoruz başka bir yere mi belli değil 😂😂
    Beni çok ilgilendirmiyor da sordun diye söyledim.
  • teşekkürler beni ilgilendiriyor 😂😂

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.