Şimdi Ara

- İTÜ Hakkında Merak Ettikleriniz ? - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haahahha sorun çekmezsin ya gayet güzel kızlar var. Taşkışla ve kimya mühendisliği kalp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.

Aynı zamanda itülü olup ders seçme sıkıntısı yaşanlara da yardımcı olabilirim.

• Shanki kullanıcısına yanıt
    eğer itünün yurtları çıkmazsa maddi açıdan aylık ne kadar harcanır yurtla birlikte ? ben hacettepedeyim ailemle yaşıyorum masrafım çok çok düşük ama sınava tekrar hazırlanıyorum istanbulda okumak istiyorum fakat bu itünün yurt sıkıntısı beni korkutuyor çünkü maddi durumumuz iyi değil.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Gelir miktarın düşükse çıkma olasılığı artıyor tabi bölüme giriş sıranla birlikte. Ama kaldığın yere göre de değişiyor özel yurt fiyatları ama genelde 1000-1500 civarında değişiyor hazırlık fakültesi çevresinde.
    Ben 1250ye kalıyordum kahvaltı ve akşam yemeği dahil.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Tam kast ettiğini şimdi anladım hocam. O sana kalmış bir durum. 500 lirayla geçiren de vardı bizim yurtta 2000lirayı yettiremeyen de. Yurt hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F0A424E64

Bu mesaj silindi.
    Ona katılıyorum ama zaten bu mühendisliklerde çoğu okulda kız oranı düşüktür.Mesleğin doğası böyle.Okulun genelinde kız oranının düşük olup olmaması önemli bence.Zaten ilk 2 sene hazırlık ve havuz derleri derken kimse kendi fakültesine girmiyor doğru düzgün.Arkadaş ortamının oluşacağı bu 2 senede yeterince kızla karşılaşır.
    Yeni nickini beğendim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.