Şimdi Ara

İTÜ için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evet, nasıl yardımcı olabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ITÜ de Dayim Kolon Demiri ... Telefonunu verebilirim.
  • OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    Metalurji ve malzeme müh kazandım. Hazırlık ve itü yurtları hakkında pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  • hazırlık ve itü yurtları hakkında aklına takılanlar neler tam olarak, daha spesifik şekilde sorabilir misin?
  • itrysohard kullanıcısına yanıt
    itünü yurtları gölet gümüşsuyu vadi filan şimdi bunlara kayıt nasıl yaptırmam gerekiyor,çıkma olasılıkları nelerdir torpil filan lazım diyorlar,hangi yurdu önerirsin?? hazırlık içinde kayıt günü sınav filan diyorlar o nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ackean

Metalurji ve malzeme müh kazandım. Hazırlık ve itü yurtları hakkında pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Vadi, gölet ve mezunlar yurdu mevcut. Mezunlar yurdu bu yıl yapıldı orası hakkında fazla bilgim yok. Vadide 1.5 yıl kaldım detaylı olarak anlatabilirim. 1 katta 2 koridor var. Her koridorda 12 oda, her odada 3 kişi kalıyor. Her koridorun ayrı tuvalet banyosu var. Kısaca 36 kişi aynı tuvalet banyoyu kullanıyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam 3 tuvalet 5 duş kabini vardı. En ekonomik yurt vadidir, sadece erkekler kalır. Gölet yurtları biraz daha tuzlu. 2 kişilik ve tek kişilik seçenekleri mevcut.

Kayıt esnasında Düzey belirleme sınavına kayıt yapıyorsunuz hazırlık okuyacaksanız. 4 kur mevcut. Bizim zamanımızda A,B,C,D şeklindeydi. Geçen yıl değişmiş sanırım. A1,a2,B1,B1+ olmuş yanlış hatırlamıyorsam. B1 veya B1+ kurunda olursanız ocakta yapılan profa girip geçme hakkınız olabiliyor. Diğer 2 kurda zorunlu 1 yıl okuyacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 25 Temmuz 2015; 17:16:05 >

Gölet yada göksuyu düşünüyorum bunların çıkma ihtimali nedir??
    Yurdun çıkması için torpil şart mı?

• Yurt cikmasi icin en onemli sey sanirim bolume giris sirasi
    torpiliniz olursa tabi tadindan yenmez
    Sahsen cok uzak illerden gelip yilbasina dogru anca yurt cikan arkadaslarim da oldu

• Gümüşsuyu demek istedin sanırım. Metalurji okuyacağın için fakülten maslakta. 1 dönem bilemedin 1 yıl için maçkaya yakın olduğu için Gümüşsuyunu tercih etmeye gerek yok. Endüstri, işletme, makine mühendislerinin daha çok ihtiyacı oluyor orda kalmaya.

Torpil konusunda ise söyleyebileceklerim, yurt için tercih yapıyorsunuz istediğiniz sıraya göre. Bölüme giriş sırası ve il dışı olmanız en önemli etken. Torpiliniz varsa bunların hiçbiri önemli değil tabiki. Ama torpilsiz yurda yerleşemem demek doğru değil. Benim gözlemim yurda yerleşemeyenler bölümüne düşük sıradan girenler

• Hocam benim için en uygunu vadi. İlk sırayada vadiyi yazıcam. Bilgisayar Mühendislği dolayısıyla gümüşsuyu kesinlikle istemem. Gölet de pahalı. Antalyadan geliceğim için yurt ihtimali yüksek.Ancak kafama takılan şu : Bölüme okul birinciliği kontonjanıyla girdim . Yani sonlardan sayılır . Bir kaç kişi düşük olduğu için ihtimalini azaltır bir kısmı birincilikten girdiğin için daha da arttırır yurt ihtimalini diyor. Ne diyorsunuz bu duruma ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: summanus123

Hocam benim için en uygunu vadi. İlk sırayada vadiyi yazıcam. Bilgisayar Mühendislği dolayısıyla gümüşsuyu kesinlikle istemem. Gölet de pahalı. Antalyadan geliceğim için yurt ihtimali yüksek.Ancak kafama takılan şu : Bölüme okul birinciliği kontonjanıyla girdim . Yani sonlardan sayılır . Bir kaç kişi düşük olduğu için ihtimalini azaltır bir kısmı birincilikten girdiğin için daha da arttırır yurt ihtimalini diyor. Ne diyorsunuz bu duruma ?

Gerçekten hiç bir fikrim yok.

• bölüme en üstlerden girdim kafam rahat biliyodum böyle olcağıını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.