Şimdi Ara

İtü İnşaat mı Odtü İnşaat mı ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
2
Favori
7.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben odtü inşaat 3. sınıf öğrencisiyim ve kesinlikle odtü diyorum
    şuanda odtü inşaat türkiyenin en iyi bölümü bunu ben demiyorum 2012 university ranking system(tam adını unuttum ama isteyen varsa ararım bulurum) diyor
    bu ranking ünüversitelere göre değilde bölümlere göre yapılan ranking ve odtü inşaat 60. sıra ile türkiyedeki bölümler arasında ilk 100e giren tek bölüm (sadece inşaat değil tüm bölümler) :) yani odtü inşaat dünyadaki en iyi 60. inşaat bölümü
  • Odtü inşaatt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeg0625 -- 26 Kasım 2015; 3:31:46 >
  • Odtü inşaatı seçmek her zaman mantıklıdır çünkü ODTÜ de öğrenci tam bir alman disiplini ile yetişir ve mükemmel ingilizce öğrenir. Eğitim dilinin ingilizce olması da hazırlıktan sonra hiç bir sorun çıkartmaz hatta ingilizce anlyabiliyor olduğun için mutlu olursun. Ama YTÜ lü İTÜ ü bir kişi getirin ki bana ingilizcesinin i sini bilsin. Ve bakarsanız Rönesan inşaatın sahibi Erman ılıcak , MNG holdingin sahibi Mehmet nazif günal ve ismini sayamayacağınız yüzlerce iş adamı ODTÜ inşaat mezunudur. Ha unutmadan şunu da söyleyeyim ; şu mersinden kıbrısa denizin altından tatlı su taşıyan boruların projesini ODTÜ inşaatta bir hoca tasarladı ve çizdi ki bu dünyada daha önce yapılmamış bir proje idi. Neyse çok söze gerek yok zaten herkesin gönlünde bir aslan yatıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeg0625 -- 26 Kasım 2015; 3:38:48 >
  • Hocam naptin? 2017de ayni soruyu soruyorum odtu mu itu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraya yazıp sizi bilgilendirmek istiyorum genç arkadaşlarım;)

Bundan 6 yıl önce bende meraklıydım ne yapsam ne etsem diye..Eninde sonunda bir yol seçtik ve Allah a hamdolsun okulumuzu başarıyla bitirdik.İtü inşaat mezunu ve Rusyada çalışan bir inşaat mühendisi olarak sizlere yazıyorum şimdi.İTÜ olsun ODTÜ olsun ikisi de kaliteli nitelikli okullarımız.Son top her zaman bizde arkadaşlar.
    Bilgiye aç olun yetinmeyin.Savaşın.. Mücadele edin.. Dil öğrenin fırsatınız varsa dünyayı gezip görün.Hayatlar nasıl gidiyor diye.Erasmus yapmaya çalışın.Akademik yönde ilerlemek istiyorsanız not ortalamanızı oldukça yüksek tutun.

Ben yaptıgım seçimlerden dolayı gayet mutluyum.Seçiminizi yaparken lütfen sıralamadan çok o mesleği yaparken hangi koşullarda ve nasıl çalışacağınıza bakın.Size zor gelecek bir işi tutup seçmeyin.

Bu ülkenin geleceği sizlersiniz..Hepinize başarılar :)

• Hocam selamlar, odtü inşaat ogrencisiyim, rusya hakkinda özel mesajdan birkac bir sey sorabilir miyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.