yazmayin itü yü. 17.380 sıralamam var. 17.800 olan itü inşaata yerleşemicem böyle giderse.Bu sene herkes itü inşaat yazıcak maşallah.
2010'da 18.300, 2011'de 17.800 korkmaya başla
valla hocam yapmayın böyle şeyler.Hakikaten sıkıntılı bir durum. İnşallah olur.
Merak etme gelir büyük ihtimal bu sene 1000e yakın tip ve diş açıldı
Çok korkuyorum arkadaşım.İnşallah hayırlısı.
elbette ITU , 239 yıllık bir üniversiteden bahsediyoruz. dünyada çeşitli disiplinlerde ilk 100-200e giren genel ortalama ile ilk 500 giren bir üniversiteden bahsediyoruz, dünyanın en eski teknik üniversitelerinden birinden bahsediyoruz.
daha öncede forumda yazmıştım yine yazayım; kariyer.net de ''itü inşaat mühendisliği mezunu aranıyor'' diye ilan görmüşlüğüm var yani itü, odtü, boğaziçi mezunu arayan ilanlara alışığız ama böylesini diğer üniler için görmedim..
not: bu arada odtü kampüsünün mimarı da bir itülü olan mezunu behruz çinicidir:)
Hocam onu bunu bırak ben sana açık açık söyleyeyim. Herkes itü inşaat der. ama odtülüler genelde piyasada daha çok tutulurlar.
Hatta mimar bi abimiz vardı ona sormuştum niye odtülü leri bu kadar seviyorsun diye. oda görürsün demişti.
Akşam 5 de ben eve dönerken adamlar betona kalıyorlardı(gece 12 ye)
İnanılmaz güzel ingilizce konuşuyorlar-yazıyorlar.
Ha şantiyede itü mezunu bir inşaat mühendiside vardı adam gerçekten bilgili prestijli bir insandı ona da birşey diyemem.. işinin ehli idi yani.
inşaat mühendisliğinde çok üniversite şartı aranmaz.(Yeni mezun için)
ama bu 2 üniversite mezunlarıda ileride gerçekten çok bilgili ve prestijli insanlar oluyorlar.
bana sorarsan bende odtü derim.
quote:
Orijinalden alıntı: m_c_g
quote:
Orijinalden alıntı: St.MerciLess
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay
quote:
yazmayin itü yü. 17.380 sıralamam var. 17.800 olan itü inşaata yerleşemicem böyle giderse.Bu sene herkes itü inşaat yazıcak maşallah.
2010'da 18.300, 2011'de 17.800 korkmaya başla
valla hocam yapmayın böyle şeyler.Hakikaten sıkıntılı bir durum. İnşallah olur.
Merak etme gelir büyük ihtimal bu sene 1000e yakın tip ve diş açıldı
Çok korkuyorum arkadaşım.İnşallah hayırlısı.
sıkıntı yapma bence gelecektir inşallah
güncelll
uupp
artık son yorumları istiyorumm up up up
bu arada itü inşaatın lafını eden çok forumda. bu gidişle koloni kuracaz bölümde
quote:
Orijinalden alıntı: dambara
bu arada itü inşaatın lafını eden çok forumda. bu gidişle koloni kuracaz bölümde
sende itü inşaat
ben de
quote:
Orijinalden alıntı: cryfreedomm
ben de
beyler yerleşmeler olunca açıyoruz konuyu toplanıyoruz orada o zaman :D itü inşaatt :D
quote:
Orijinalden alıntı: emirfb29
quote:
ben de
beyler yerleşmeler olunca açıyoruz konuyu toplanıyoruz orada o zaman :D itü inşaatt :D
anlaştık.. da az bir ihitimal de olsa BOUN'e kayabilirm ben sonra demeyesin ki nerdesin
quote:
quote:
quote:
ben de
anlaştık.. da az bir ihitimal de olsa BOUN'e kayabilirm ben sonra demeyesin ki nerdesin
bakk gözüm yollarda kalır :D sonraa :D
quote:
quote:
quote:
quote:
ben de
bu kıyağımı da unutma :D:D:D sana yol verdim
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ben de
bu kıyağımı da unutma :D:D:D sana yol verdim
bu kadar bonkör olmana gerek yok :D bırak herkes hakettiği yere gitsin
quote:
quote:
sende itü inşaat
alternatifleri araştırıyorum ama kitlenir kalır biryere karar veremezsem bura olacak
quote:
quote:
quote:
sende itü inşaat
alternatifleri araştırıyorum ama kitlenir kalır biryere karar veremezsem bura olacak
bende alternatif düşünüyom ama pek bulamadım açıkçası :S
farz-ı misal itü %100 ing. inşaata girdim sonradan ingilizcenin terstakla attırdığını görünce %30 a geçiş miyim?