Şimdi Ara

İtü İnşaat mı Odtü İnşaat mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
7.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emirfb29

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ankara mı istanbul mu diye karar ver

bence istanbul

e o zaman itü
  • quote:

quote:

quote:

ankara mı istanbul mu diye karar ver

bence istanbul

e o zaman itü

• Çok basit bir soru Fakültelerine bak anlarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sida1

itü %100 ingilizceyi tutturmama rağmen %30 u yazıcam büyük ihtimal

MF-4 sıralama:13105

sakın böyle bir şey yapma..
  • Mf4:17bin sıralama ile İTÜ %30 ing inşaat gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Mf4:17bin sıralama ile İTÜ %30 ing inşaat gelir mi?

çok zor ... 13600 le kapatmış geçen sene max 15 bine geriler diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Arkadaş %100 değil %30 sormuş.
    %30 olan 17.800 ile kapatmış.
    Bence girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgn03

quote:

quote:

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Arkadaş %100 değil %30 sormuş.
    %30 olan 17.800 ile kapatmış.
    Bence girersin.

pardon yanlış okumuşum evet 17800 le kapatmıştı geçen sene %30 .. sen girersin o zaman
  • quote:

İtü İnşaat mı Odtü İnşaat mı ?
    Özellikle itü ve odtüde okuyanlar cevap verirse mutlu olurum

nerede ikahmet ediyorsun öncelikle onu sorayım.

istanbulda oturuyorsan ve uluslararasında çokça adını duyuran her ay bir ödülle evine dönen itüye puanın yetiyorsa istanbuldan kalkıp itüye gitmen biraz garip kaçar ayrıca itüye okul ile beraber gitmiştik inşaat mühendisliğine ben itüye girince karar verdim.

bence sıralaması odtünün öndedir yüksektir fakat prestij sıralaması yapman gerekir burda, hangisinin eğitim kadrosu daha kuvvetli hangisi dünya çapında daha tanınmış ve hangisinde çevre ve istihdam (şirketler itüye gelip öğrenciyi alıp yurtdışına götürebiliyor mesela geçen yıl bölüm başkanı bize bi öğrencimiz japonyada şuan 2. sınıfta olmasına rağmen demişti odtüde nasıldır bilemem)

elma ile armutu karşılaştırıyorsun bir ayı için gibi birşey oluyor, istanbulun güzelliği, istanbulda öğrenci olmanın ayrıcalığını ankarada diplomasi ciddiyeti içinde okuyabilmek ile kıyaslıyorsun bence.

ve şöyle birşey söyleyeyeyim , istanbul teknikte tr programların büyük çoğunluğu %30 ingilizce ile eğitim verir. eğer %100 ü kazanamadıysanız üzülmeyin, %30 u isteğe bağlı olarak %100 e de tamamlayabiliyormuşsunuz itü rektörü tv de söylemişti ve çok hoşuma giden birşey olmuştur ingilizcenin ne kadar gerekli olduğunu düşünebilen biriyseniz sizin de kafanıza yatabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsepya -- 23 Temmuz 2012; 12:32:57 >

• uuup
  • up up up
  • Siralamam 14777 itü %100 ing inşaatın gelme ihtimali nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ İnşaat markadır, çok sağlam bir etikettir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

İTÜ İnşaat markadır, çok sağlam bir etikettir

bende öyle düşnmeye başladım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

Siralamam 14777 itü %100 ing inşaatın gelme ihtimali nedir?

benim sıralama 14264 bana gelme ihtimalini düşük görüyorum.. sanada öyle
  • İtü de başka hiçbir üniversitede olmayan bir inşaat geleneği var. Ayrıca piyasaya çıkınca kilit noktalarda hep itülülere karşılaşacaksın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyomo

İtü de başka hiçbir üniversitede olmayan bir inşaat geleneği var. Ayrıca piyasaya çıkınca kilit noktalarda hep itülülere karşılaşacaksın ;)

yani iş bulma imkanları falan geniş mi diyorsun dostum nedir bu konuda görüşün bi de nerden biliyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobareyyyy

quote:

İtü de başka hiçbir üniversitede olmayan bir inşaat geleneği var. Ayrıca piyasaya çıkınca kilit noktalarda hep itülülere karşılaşacaksın ;)

yani iş bulma imkanları falan geniş mi diyorsun dostum nedir bu konuda görüşün bi de nerden biliyorsun :)

ben inşaat mezunu değilim ama itü inşaat mezunu çok arkadaşım var. yaşım da sizlerden büyüktür. hem gözlemlerim hem iş yaptığım kişilerden edindiğim izlenimler itü inşaat mezunlarının çoğunluğunun kendi mesleklerini yaptıkları. başka alanlara kaymadıkları (bankacılık vs). bu da her kademede itülerin çoğunluk olmasını sağlıyor ayrıca aralarında çok da iyi dayanışma var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobareyyyy

quote:

ben inşaat mezunu değilim ama itü inşaat mezunu çok arkadaşım var. yaşım da sizlerden büyüktür. hem gözlemlerim hem iş yaptığım kişilerden edindiğim izlenimler itü inşaat mezunlarının çoğunluğunun kendi mesleklerini yaptıkları. başka alanlara kaymadıkları (bankacılık vs). bu da her kademede itülerin çoğunluk olmasını sağlıyor ayrıca aralarında çok da iyi dayanışma var.

evet aralarında çok sıkı bi dayanışma oldugu iyi yerlere geldikleri ve mesleklerini tam anlamıyla yaptıklarını hep okuyorum hep söyleniyor

• itü mezunları neredeyse her alanında birbirini tutmaya özen gösteriyor zaten.
    bu seçme sebebin olmasın tabi,genel olarak bende itü derim,bana kalırsa %90 çok iyi eğitim alırsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.