Şimdi Ara

İTÜ KAYIT AİS'E DÜŞMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün sabah saat 5 sularında İTÜ'ye E-Kayıt yaptım ama halen AİS'te görünmüyor. Ayrıca İTÜ Proficiency'e kayıt yapamıyorum.
    Herkes benim durumda mı? Yoksa sadece bende mi var bu sorun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yestoall -- 4 Eylül 2018; 15:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam benim ais e geldi de proficiency için 5 eylülde açıyorlar. bu sabah öğrenci işlerini aradım. 5 eylülde e kayıt bitiyor ya o zaman halledecekler o işi.
  • kdemirs K kullanıcısına yanıt
    Ne zaman e-kayıt yapmıştınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bugün gidip bizzat kayıt yaptım. Benimki AİS'e düşmüş. Eğitim bilgilerimi güncelle diyince geliyor.
  • Ben de dün kayıt yaptırdım. Halen düşmedi. İtü yü aradım. 1-2 gün içinde düşmezse arayın dedi. Ama bugün kayıt olanlarınki düşmüş .

• Bizzat okula gidip kayıt yaptırmıştım.

• dün 00.06 da yaptım ve an itibariyle proficiency e de kayıt yaptırdım İTÜ KAYIT AİS'E DÜŞMÜYOR
     İTÜ KAYIT AİS'E DÜŞMÜYOR
     İTÜ KAYIT AİS'E DÜŞMÜYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdemirs -- 4 Eylül 2018; 17:8:9 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÖF'e nereden kayıt olunuyor?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de aynı sorun var bu sabah 11 sularında e-kayıt yaptım. Halen ne ais'de ne de prof'da bir değişiklik var
  • Onurkanb O kullanıcısına yanıt
    Peki sınava girerken İTÜ öğrenci kartı istiyorlar onu nasıl halledeceğiz? Bir bilgi verdiler mi size?

• Güncel.
    Proficiency kaydını yaptım ama AİS ve E-Devlet'te halen kayıt görünmüyor.

• Güncel
    Halen prof, ais ve e-devlet gözükmüyor
  • E-devlet'teki belge bazi unilerde ders kaydi yaptirinca cikiyor diye biliyorum. Ama sizde boyle degil anlasilan. O yuzden ogrenci islerine yolunuz dusecek gibi duruyor. Ais icin de ayni seyi soyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesamtkunstwerk -- 5 Eylül 2018; 12:7:52 >
  • up. 3 eylül sabahı kaydoldum ama ais eğitim bilgilerinde ve e-devlet'te çıkmıyor. itü'nün sitesinde ise aktifim, bir sorun olacağını sanmıyorum
  • massathebest M kullanıcısına yanıt
    hocam gidip mi kayıt yaptırdınız?
    Bende 3 ünde okulda kayıt yaptırdım. Aiste gözükmüyor. İtü sistemine giriş yapabiliyorum. Okulu aradım ve güncellenecek dediler.

• Henoxx kullanıcısına yanıt
    yok hocam e-devlet üzerinden. bir değişiklik yok bu arada hala ais eğitim bilgileri çıkmıyor
    itünün sisteme nasıl girdiniz hocam ben de kullanıcı adı şifre tarzı bilgiler yok yoksa hazırlık sınavından mı bahsediyorsunuz
  • Henoxx kullanıcısına yanıt
    yok hocam itu portal sitesine e-devlet üzerinden giriş yapabildim.

bi de http://www.sis.itu.edu.tr/yenikayitmektuplar/login.php şu adrese girebildim. bahsettiğim bu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massathebest -- 5 Eylül 2018; 18:17:52 >
    hocam bilmiyordum ben bunu bilgilendirme için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.