Şimdi Ara

İTÜ KONTROL VE OTOMASYON MÜHENDİSLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
5.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sw306

Hangi üniversitede hangi bölümü düşünüyorsun hocam?
    Bilgisayar ama keske itüde tutsa...

tercih listemin son hali degil ama taslagini gormek icin su konunun sonuna bakabilirsin:

https://forum.donanimhaber.com/7-2k-muhendislik-tercih-yardim-pls-5k-20k-genel-tartisma--134247144-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh2dhy2 D kullanıcısına yanıt
    Ben gectigimiz sene hazırlık okudum ve bölümüm inşaat daha lisansta derse girmedim. Lakin hazırlık sınavı kolaydı (hazirandaki ve sinavlarin neredeyse hepsinin zorluğu aynı düzeyde oluyor.). Ben hazırlığı geçtim ama eğer okulun _başlarında_, fazladan ingilizceye _çok zaman_ ayirmazsam sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum. Çünkü bir sıkıntı çıkmazsa inşallah derslerden geçmek değil de en iyi notu almak için ve kendimi geliştirmek için çok çabalayacağım.

Demek istediğim şey şu aslında İngilizce nin cok lazım olacağı zaman, zamanı durdurup İngilizce'yi öğrenemem. Bu yüzden okulun başladığı zaman hem çalışmaya daha çok vakit bulabiliyorken öğreneceğim. (ing hazırlığın yetersiz olduğunu düşünüyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Erman -- 9 Ağustos 2018; 0:53:53 >
  • Hocam sen direk kaç para maaş aldıklarını soyle. Forum buna bakıyor malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: BirinciGelenSperm

Hocam sen direk kaç para maaş aldıklarını soyle. Forum buna bakıyor malesef.
    Keskin ayrim yok bence maas konusunda..

Isterse bi bilgisayar muhendisi yazilim firmasinda yazilim ürünü satis/pazarlamacisi olarak da calisabilir. Isletme mezunu olan satisci ile ayni maasi aliyo diye her iki bolum hakkinda spesifik maas tespiti yapmak sacma olur.

• manyağherif M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de çok benzer bi ikilemdeyim itü elektrik mühendisliği yıldız bilgisayar arasindayim

• Freshcream kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer arada kalmanın sebebi YTÜ'yü düşük görmense bunu kafaya takma çünkü YTÜ İTÜ'den düşük ama kendi çapında çok kaliteli bir üniversite.YTÜ'den mezun olunca işsiz kalırım diye bir endişen de olmasın sonuçta YTÜ bilgisayar mühendisliğinden bahsediyoruz.Kendini geliştirdikten sonra yolun her zaman açık olur.YTÜ bilgisayarı İTÜ elektrik ile karşılaştırırsak YTÜ bilgisayar daha ağır basar çünkü daha geçerli bir meslek bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.