quote:Orijinalden alıntı: fastrap450 quote:Orijinalden alıntı: Zakumo Sizce hangisi? Uçak mühendisi arkadaşlar varsa kendilerinden ayrıca yorum bekliyorum. sana makineyi öneriyorum alanı daha geniş ve uak müh yüksek lisansıyla çok istyosan uçak alanında uzmanaşabilrsin İTÜ Makina'yı tercih etti arkadaş zaten. Kendisine lisans döneminde başarılar dileriz.
quote:Orijinalden alıntı: barman quote:Orijinalden alıntı: fastrap450 quote:Orijinalden alıntı: Zakumo Sizce hangisi? Uçak mühendisi arkadaşlar varsa kendilerinden ayrıca yorum bekliyorum. sana makineyi öneriyorum alanı daha geniş ve uak müh yüksek lisansıyla çok istyosan uçak alanında uzmanaşabilrsin İTÜ Makina'yı tercih etti arkadaş zaten. Kendisine lisans döneminde başarılar dileriz. türkçe mi ingilzice mi? Barman sen nerdesin bu arda? Ygs konusundan ismini hatırladığım tek insansın :D Ben odtü havacılığa gittim
quote:Orijinalden alıntı: miko_miko quote:Orijinalden alıntı: barman quote:Orijinalden alıntı: fastrap450 quote:Orijinalden alıntı: Zakumo Sizce hangisi? Uçak mühendisi arkadaşlar varsa kendilerinden ayrıca yorum bekliyorum. sana makineyi öneriyorum alanı daha geniş ve uak müh yüksek lisansıyla çok istyosan uçak alanında uzmanaşabilrsin İTÜ Makina'yı tercih etti arkadaş zaten. Kendisine lisans döneminde başarılar dileriz. türkçe mi ingilzice mi? Barman sen nerdesin bu arda? Ygs konusundan ismini hatırladığım tek insansın :D Ben odtü havacılığa gittim %30 tercih etmiş sanırsam. Ben İTÜ İnşaat'tayım.