Şimdi Ara

İTÜ Makina mı? ODTÜ İnşaat mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
4.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "Bak TIP tutuyor, Dis Hekimligi tutuyor. Yazma Makina" dedim
    "Yok ben TAI de calisacagim, Roketsan da calisacagim, Yüksegi Ucak da yapacagim" . "Hayallerim var"dedi.
    "Iyi... Gör Ebenin Hörekesini" dedim.... Makina yazdi...
    Para icin yapilmaz. Hayalleriniz var ise okunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu-aeromech

Ben en basından beri Odtude uzay havacılık ya da makina okumayı düşünüyordum puanim yeterse ikisinden makina öncelikli olarak birisini yazcam.ordan savunma sanayiine gecmek istiyorum ailem de cok destekliyor sizce hayalperestlik mi yapıyorum yoksa Ordan aselsan roketsan havelsana falan geçişler kolay mı?
    Birde ödtunun ortamını spor kompleksini cok seviyorum inşallah kazanırım

Yok hocam kesinlile hayal değildir buranın havacılık uzay mühendisliğinden ve elktrik elktronik mühendisliğinden mezun olan öğrencilerin çok da zorlanmadan girebildikleri yerlerdir o saydıkların ama havacılık uzayda okuyan arkadaşım bana havelsanı aselsanı herkse ister bu yüzden bölümde iyi ortalama yapıp onların önlerine geçmem lazım diyordu

• İtü inşaat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermann07 -- 22 Şubat 2016; 21:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makina ve Odtü inşaattan uzak duracan arkadaş. Çok fazla g*tü zorlamadan para kazanayım diyorsan. Yani inşaatta para var ama ODTÜ inşaatı kesinlkle önermem çünkü 8 sene okul okuyacaksın 5. yılında kredin kesilecek arkadaların ve hatta senden küçük yaştakiler yurt dışında para kazanacak sende saçma bir bölüm yönetimi yüzünden ODTÜ inşaatta sürünecen. Aklın varsa gelme. Bana inanmayan girsin ekşi sözlüğe odtü inşaat yazsın son girilen entrylere baksın. Birdde odtü inşaatın yönetiminden sorumlu kişi sebay durul hakkında neler yazılmış bir baksın.
  • aeg0625 A kullanıcısına yanıt
    benim tek isteğim odtüde okumak. ama inşaata da pek sıcak değilim. yani okursam sıkıntı olmaz yaparım ama şu an inşaat okuyayım diye can atmıyorum. aynı şekilde makina da öyle. tek isteğim odtüde okumak. sence itü makine mi odtü inşaat mı yazmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıslakhavlu -- 6 Temmuz 2015; 14:02:03 >
  • Birbirlerine çok yakın iki bölüm değil bunlar ama ben sana ciddi ciddi önereceğim bölüm varsa İTÜ inşaat (ing) yazabilirsin. ODTÜ inşaat gerçekten çok gereksiz kasıyor yani burada bölümü 5 yılda bitirmek büyük başarı. Aslına bakarsan teori olarak zor bir bölüm değil normal şartlarda inşaat makina kadar ama buranın bölüm yönetimi elinden geldiği kadar zorlaştırmış durumda. Tüm dersler biribirini bağlıyor neredeyse. Yani çalışkanlığıma zekama güveniyorum diyebilrsin ama buraya gelen herkes zaten ortalamanın üstünde zekaya ve çalışkanlığa sahip zaten ama bölüm don lastiği gibi uzayabiliyor. Eğer puanın tutuyorsa sana ve ilgin varsa bilgisayar müh. önerebilrim.Gerçekten ilgin varsa kendini geliştirip çok para kazanabileceğin bir meslek.
    Makinaya gelince; makinayı nerede okursan oku ağır mühendis olursun. Makina hiç bir yerde okuması rahat bir bölüm değildir teorisi zordur zaten.

Özetle sana önerebilieceğim bölüm İnşaat müh (odtü hariç tabi ben idealistim her türlü yaparım ,olmazsa da bölüm de varsın 1 yıl 2 yıl uzasın diyorsan ona ben bişey diyemem) ve bilgisayar müh. ( bu bölüm odtü de çok kasan bir bölüm değil inşaat gibi onu söyleyeyim rahat okursun ama kendini geliştirmen lazım teknolojiyi takip etmen lazım sürekli) , bir de ek olarak petrol doğal gaz mühendislği de diyebilirim ( bu mesleğin çalışma şartları çok zor yeri gelir çölde 50 derece güneşin alnında çalışırsın ama dolgun maaşları var devlettede memurları iyi para alıyor)

Sana tavsiyem Bilgisayar mühendisliğini de biraz düşün,araştır istersen yeteneklerine, ilgi alanına uygun ise çiçek gibi bir meslek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeg0625 -- 6 Temmuz 2015; 18:06:47 >

• Hangi bölümde mutlu olacağına önce bir karar ver. Ardından bu iki ünide çok iyi zaten. ben olsam odtü yazardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeg0625

Birbirlerine çok yakın iki bölüm değil bunlar ama ben sana ciddi ciddi önereceğim bölüm varsa İTÜ inşaat (ing) yazabilirsin. ODTÜ inşaat gerçekten çok gereksiz kasıyor yani burada bölümü 5 yılda bitirmek büyük başarı. Aslına bakarsan teori olarak zor bir bölüm değil normal şartlarda inşaat makina kadar ama buranın bölüm yönetimi elinden geldiği kadar zorlaştırmış durumda. Tüm dersler biribirini bağlıyor neredeyse. Yani çalışkanlığıma zekama güveniyorum diyebilrsin ama buraya gelen herkes zaten ortalamanın üstünde zekaya ve çalışkanlığa sahip zaten ama bölüm don lastiği gibi uzayabiliyor. Eğer puanın tutuyorsa sana ve ilgin varsa bilgisayar müh. önerebilrim.Gerçekten ilgin varsa kendini geliştirip çok para kazanabileceğin bir meslek.
    Makinaya gelince; makinayı nerede okursan oku ağır mühendis olursun. Makina hiç bir yerde okuması rahat bir bölüm değildir teorisi zordur zaten.

Özetle sana önerebilieceğim bölüm İnşaat müh (odtü hariç tabi ben idealistim her türlü yaparım ,olmazsa da bölüm de varsın 1 yıl 2 yıl uzasın diyorsan ona ben bişey diyemem) ve bilgisayar müh. ( bu bölüm odtü de çok kasan bir bölüm değil inşaat gibi onu söyleyeyim rahat okursun ama kendini geliştirmen lazım teknolojiyi takip etmen lazım sürekli) , bir de ek olarak petrol doğal gaz mühendislği de diyebilirim ( bu mesleğin çalışma şartları çok zor yeri gelir çölde 50 derece güneşin alnında çalışırsın ama dolgun maaşları var devlettede memurları iyi para alıyor)

Sana tavsiyem Bilgisayar mühendisliğini de biraz düşün,araştır istersen yeteneklerine, ilgi alanına uygun ise çiçek gibi bir meslek

yok hocam bilgisayarı istemiyorum özel ilgim alakam yok hiç. zaten puanım da yetmiyor sanırım.

itü yazarsam makina
    odtü yazarsam inşaat(puan ona yetiyor sadece)

sanırım şu anki durumum, üniversite tercihi mi bölüm tercihi mi yapmalıyım oldu

• İtü insaat mi yoksa makinamı arkadaşlar çok kararsizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.