Bildirim
İTÜ makina mı ODTÜ inşaat mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
İTÜ makina mı ODTÜ inşaat mı?
(En Son Oy Tarihi: 3.2.2019)
Giriş
-
Itu makina
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 6 Temmuz 2014; 22:05:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
upp -
beyler yorumlarımızıda yazalım üstte kalsın konu -
Odtü inşaat hocam bence ikisindede iş bulmamanız düşük ihtimal
quote:
Orijinalden alıntı: Şapşirik
neden inşaat dedin dostum? -
quote:
Orijinalden alıntı: Naturalwater
quote:
Orijinalden alıntı: Şapşirik
neden inşaat dedin dostum?
Şahsi fikrim daha popüler ve rahat olması ama gönlün makinedeyse yaz fazla kurcalama
Ben ODTÜ İnşaat yazıcam muhtemelen. -
quote:
Orijinalden alıntı: PeopleCanFly
Ben ODTÜ İnşaat yazıcam muhtemelen.
sebebi nedir? -
inşaat mühendisliği diplomalı amelelik beyler. şantiyelerde sürünürsünüz -
hangisine daha yakın hissediyorsan ve hangisi ailene yakınsa onu tercih edebilirsin. Eğitim olarak ise iki bölümün de temelinde yüksek matematik ve fizik var
quote:
quote:
sebebi nedir?
Büyük ihtimalle Ankarada okuyacağım için hocam.Yoksa ben de seviyorum o iki bölümü.Bi de sıralama 9500 oralar tutuyor.İtü inşaatla aralarında büyük bir fark olmadığını okudum.Şehir seç deniliyor. -
quote:
quote:
quote:
sebebi nedir?
Büyük ihtimalle Ankarada okuyacağım için hocam.Yoksa ben de seviyorum o iki bölümü.Bi de sıralama 9500 oralar tutuyor.İtü inşaatla aralarında büyük bir fark olmadığını okudum.Şehir seç deniliyor.
Ben de ankarada yaşadigim için odtü inşaat yazıcam herhalde,benim de sıralamam 9500, ama istanbulda yaşasaydım itü makina yazardım sanırım. yine de henüz tam olarak karar vermiş değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leroks
quote:
quote:
quote:
sebebi nedir?
Büyük ihtimalle Ankarada okuyacağım için hocam.Yoksa ben de seviyorum o iki bölümü.Bi de sıralama 9500 oralar tutuyor.İtü inşaatla aralarında büyük bir fark olmadığını okudum.Şehir seç deniliyor.
Ben de ankarada yaşadigim için odtü inşaat yazıcam herhalde,benim de sıralamam 9500, ama istanbulda yaşasaydım itü makina yazardım sanırım. yine de henüz tam olarak karar vermiş değilim.
ankara bizede yakın fakat yakın diye seçmek mantıklı mı sizce?
-
Bence üniversiteyi bireyin kendi başına okuması hayatın zorluklarına alışması (heleki istanbul gibi bi yerde) önemli artık kndi başının çaresine bakabilecek yaştasın ailede avantaj ama ben olsam itü makine yazardım.
Tebrik ediyorum büroda çalışan çizim yapan proje sunan o kadar inşaat mühendisini bi anda buharlaştırdınız hepsi şantiyede amelelik yapıyor diye. Sanki makinada puf koltuk veriyorlar üstüne zıplıyorsun -
Her iki bölüme de eşit mesafeliysen şehir seçebilirsin. Ankara mı, İstanbul mu? -
itü inşaat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermann07 -- 24 Ağustos 2015; 13:20:10 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X