Şimdi Ara

itü makina müh. vs. yıldız endüstri müh. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 24 Haziran 2013; 18:20:47 >
  • itü makine tabiki
  • Dostum bence kesinlikle endüstri mühendisliği. Benim kuzenim Gazi endüstri mühendisliğinden mezun, çok güzel de çalışıyor. Sana şöyle söyleyeyim illa mühendislik yazacaksan ya bilgisayar ya da endüstri yaz. Makineyi okumak hem çok zor hem de kendine çok şeyler katman lazım ki piyasada tercih edilesin. Üstelik çalışması da zor. Ama bir endüstri mühendisi her türlü firmada iş buluyor. Bak bulabilir demiyorum buluyor. Çok tanıdığım var. Girebileceğin yerler sınırsız, hele hele makineye göre. Bankacılıktan tut, yazılım uzmanlığına analistlikten tut bilgisayar programcılığına yazılım mühendisliğinden tut kontrol mühendisliğine birçok yerde endüstri mühendisleri var. Makine mühendisliğini altı senede bitirip 1000tlye işe başladığında yeni mezun bir endüstri mühendisini senin üstünde göreceğine, o endüstri mühendisi sen ol. Başarılar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackDeatH117 -- 27 Haziran 2013; 16:50:06 >

• adam girmiş zaten bölüme belki de mezun olacak yakında ne diye hala şunu seç bunu seç diyorsunuz
  • BlackDeatH117 kullanıcısına yanıt
    endusturu ıs buluyor dıyorsunda bende tam tersını solucektım kactene war bıldıgım en basıtınden sole dusunmek lazıjm bence endusturu muhendısı 50 bın kısı ıse makıne muhendısı 10bın kısı ha caslısma alanı bakımından endusturu onde ama 50bın kısı ıcınden secılcek adam daha az mıktar maas alır muhendıslıklerın genelı boyle kısaca endusturu muhendıslıgını fazla abarmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: masa70

endusturu ıs buluyor dıyorsunda bende tam tersını solucektım kactene war bıldıgım en basıtınden sole dusunmek lazıjm bence endusturu muhendısı 50 bın kısı ıse makıne muhendısı 10bın kısı ha caslısma alanı bakımından endusturu onde ama 50bın kısı ıcınden secılcek adam daha az mıktar maas alır muhendıslıklerın genelı boyle kısaca endusturu muhendıslıgını fazla abarmamak lazım

Dostum elimde hayli kaliteli dil ve anlatım kitapları var, istersen ücretsiz gönderebilirim.
  • @hmsk, en azından google'dan yönlenenlere bir faydası olur, tekrar sormakla uğraşmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackDeatH117 -- 28 Haziran 2013; 2:57:31 >
  • BlackDeatH117 kullanıcısına yanıt
    yok ygs den sonra turkce dıl gıbılgısı ve turkce alakalı seylere uzagım saol :D
  • Yıldız ne ya, kalmadı değeri.
  • :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki İTÜ makina
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.