Şimdi Ara

itü makina müh. vs. yıldız endüstri müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıldız kesin itü %80 tutar arkadaşlar kararsızlıktan ölücem yemin ediyorum
    istediğim bölüm endüstri istediğim üniversite itü sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim çevremde herkes farklı şeyler söylüyor.

Mesela itü makina bitiren yabancı dili olan biri kesin iyi bir yere işe girebilirmi makina müh. okuyan insanın iş ortamı nasıldır ne yapar nelerle uğraşır bilginiz varmı?

teşekkürler.

• itü makina mezunu adam dediğin gibi iyi ingilzice ve pc biliyorsa şak diye işe girer , makina ve inşaatta iş bulmak kolay , hele ki itü makinadan mezun adam dediğin gibi iyi bilgisayar ve ingilizce biliyorsa cok rahat iş bulur , soru sacma soru yani itü makina her türlü ytü endüstriden iyidir , ama sen meslek olarak makina değil endüstri istiyorum diyorsan bilemem.Fakat tarafsız olarak karsılastırırsan soru sacma yani tabi ki de itü makina.
  • bilgisyar bilmek dediğinizden kasıt nedir programlama dilleri felan mı ?
  • hayır autocad solidworks gibi programlar
  • İtü mezunu bilgisayarı zaten bilir .
  • Mühendislik denince akla ilk itü gelir benim
  • istediğin bölüm çok çok daha önemlidir yıldız endüstriye git düşünmeden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daredevil19 -- 1 Ağustos 2016; 15:06:41 >
  • itü tabikide yapma gözünü seveyim
  • teşekkürler arkadaşlar %70 itü mak. ı tercih ederim galiba :)
  • İTÜ Makine her türlü...
    Tabii kişisel görüşüm
  • Mutlu olacağın bölümü seç
  • YTÜ Endüstri diyorum..
  • kesinlikle ve kesinlikle itü makina olurdu benim tercihim bir dakika bile tereddütte kalmazdım.Kolay gelsin dostum.
  • teşekkürler arkadaşlar işte türkiye şartları insana istediği mesleği değil de para kazancağını düşündüğü mesleği seçtirtiyor lanet olsn. :D

ayrıca bir soru daha sizce itü makina müh. bu sene kaçla kapatır ?geçen sene 13.171 le kapatmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_mac

teşekkürler arkadaşlar işte türkiye şartları insana istediği mesleği değil de para kazancağını düşündüğü mesleği seçtirtiyor lanet olsn. :D

ayrıca bir soru daha sizce itü makina müh. bu sene kaçla kapatır ?geçen sene 13.171 le kapatmıştı

15.000e e yaklaşır sanırım.14.600-14.700 olur gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choppe®

quote:

teşekkürler arkadaşlar işte türkiye şartları insana istediği mesleği değil de para kazancağını düşündüğü mesleği seçtirtiyor lanet olsn. :D

banada 14bini geçmez gibi geliyor :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Choppe®

quote:

banada 14bini geçmez gibi geliyor :S

Son 2-3 yılın sıralamalarına bakarak öyle söyledim ben.Siz de bakarsanız bana katılabilirsiniz.

• 2-3 ay sonra buraya google da rastladım :D içimden yazmak geldi şimdi itü makina dayım :D teşekkürler arkadaşlar burayı seçtirdittiğiinz için her ne kadar hazırlıkta bodrum katında ders görsek de güzel günler göreceğimi umuyorum :D
  • quote:

2-3 ay sonra buraya google da rastladım :D içimden yazmak geldi şimdi itü makina dayım :D teşekkürler arkadaşlar burayı seçtirdittiğiinz için her ne kadar hazırlıkta bodrum katında ders görsek de güzel günler göreceğimi umuyorum :D

Hala buralardaysan biraz yıldız endüstriyi anlatsana bildiin kadarıyla nasıl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.