Şimdi Ara

İTÜ MAKİNE Mİ ODTÜ İNŞAAT MI??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • makine daha zor ama daha zevkli bir bölüm.akışkanlar mekaniği, enerji, ısı transferi en zevkli bir kaç dallarından bazıları makinede.ideal şartlarda mühendis oldugunu hissedersin.ama türkiye şartlarında pek de önerilecek pozisyonda değil mühendislik.
  • derebeyi01 kullanıcısına yanıt
    Napalım hocam :)

• itü makine hoştur.çoğu büyük şirketin üst kademe yöneticileri itü makineden.teknik bilen yönetici aşırı katma değerli bir şey sektörde.
  • Bilişim seç sonra doğru yurtdışına o seviyelerde bu adamsan kendini heba etme buralarda. Memleket bitti geri gelmeyecek artık her geçen yıl fakirleşecek ce sonu turkmenistan tacikistan ozbekistan gibi bir yer olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derebeyi01 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam yorumun için.

• Hocam Makine ve İnşaatte de gideceğim.

• Hocam inşaat istiyorsan kesinlikle itüde oku. İnşaat bölümünde İTÜ türkiyede açık ara öndedir. Ne odtü ne başka bir üniversite yaklaşamaz bile. Şuan bölüm derslerine çok girmediğim için detaylı bilgi veremeyeceğim fakat itüde 3-4. sınıf biri bul ve konuş. Labaratuvar imkanlarından ve öğretim üyelerinin başarılarından bahsetsin. İnşaat istiyorsan kesinlikle itü der geçerim. Makine okumak istiyorsan emin değilim odtü daha başarılıdır diye tahmin ediyorum ama bu iki üniversitenin farkı bölümden bölüme değişir yani itü odtüden iyidir diye bir şey söylenemez.

Önce makine mi inşaat mı istiyorsun buna karar ver. İnşaat sektörü öldü diyenlere de bakma inşaat sektörü dünyada ölmez türkiyedeki sıkıntılar sadece inşaat sektöründe geçerli değil her sektör öldü fakat itü gibi bir okulda okuduktan sonra yurtdışına çıkmak inan çok zor değil.

• buroigil B kullanıcısına yanıt
    Hocam İtüde de çok fazla Kontenjan var 300 e yakın o yüzden sıralaması 29 k da O korkutuyor biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: drmaths

Hocam İtüde de çok fazla Kontenjan var 300 e yakın o yüzden sıralaması 29 k da O korkutuyor biraz.
    Sıralama tutuyorsa onu daha fazla düşünme. Sıralamanın yüksek veya düşük olması bir anlam ifade etmiyor önemli olan üniversitenin başarısı. 300 kontenjan olması da sorun teşkil etmiyor derslerini 300 kişiyle birlikte almayacaksın sınıflar dersine göre değişiyor bazıları 20 kişilik bazıları amfide 100 kişilik. Bir eğitim koçuna danışabilirsin ama bu üniversitelerde okuyan birileriyle iletişime geç kesinlikle derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTÜ İnşaattayım sorun varsa cevaplayabilirim burası sidik yarıştırmacaya dönmüş iyice

İtüde dersler ingilizce mi bilmiyorum ama önce onu düşünerek karar ver ileriye dönük :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helalinden 10 -- 2 Şubat 2019; 2:32:3 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.