Youtube da Görkem Sakınmaz diye bir makine mühendisi var ona da bak istersen ben de iyte makine mühendisliği düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ITU MAKINE MUHENDISLIGI (2. sayfa)
-
-
Sag olun hocam bakayim ona
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşletmeyi ilk sıralarda bitirenlerin bazıları Oxford'a devam ediyor, yurt dışında yine bankalar ve yatırım fonları gibi kurumlarda çalışan çok mezunu var. Bölümü iyice araştırıp tartman iyi olur hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimilerinin sandığının aksine İTÜ'nün uydurduğu bir bölüm de değil.
1: https://msande.stanford.edu
2: https://mse.ieor.columbia.edu/content/management-science-engineering
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cok tesekkurler hocam. Ben de uydurma bir bölüm diye düşünüyordum aslında. Biraz daha detaylı araştırmak lazım
Baya faydası olur otomatik kontrol üzerine çalışmalar yaparsın piyasada da çok iyi kazançlar elde edebilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğer hedefin yazılıma kaymaksa yerinde olsam itü mat müh. tercih ederdim. Tanıdığım çoğu matematik mühendisi yazılımcı, veri bilimci ya da iş analisti (yazılım) olarak işe girdi.
Hocam benim içimden de o geçiyor aslında. Fakat cok gereksiz ve iş hayatında ihtiyacımız olmayacak kadar yoğun matematik görülüyor denmişti. Sizce direkt hic uğraşmadan kötü bir yerde bilgisayar muhendisligi mi yazayım yoksa itu mat muh mu
mesajlarda birinin dediği gbi görkm abiyi izlemelisin.kim diyor okunmaz diye kardeşim
Ben de öyle duymuştum hocam cok tesekkurler
Hocam yukarıdaki mesajlarda bir hocamiz tavsiye etmiyordu. Farklı yerlerde de gördüm verilen emeğe değmiyor diyen çok kisi vardi
Arkadaşım makineden kontrole geçiyo söve söve iyice araştır
ben mezun olmadım, bilmiyorum durumları.ama gene tercih yapacak olsam gene makine seçerdim.mesajda arkadaş makineden kontole geçti yazmış bizim bölümde de 2 yıl bllmüh okuyup geçen var,bu bir kıyaslama mı şimdi
Sen bence işi yapana sor. Cidden forumun bazı söyledikleriyle çok zıt gidiyor.
Doğru hocam kafam daha da karıştı valla
İtü makine tutuyorsa ve sen de istiyorsan yaz bence. Dediğim gibi Görkem e bak hatta ona da soru sor. Tüm sorulara cevap veriyor. Benim de sana bir sorum olacak 😂 İtü yü başka mühendislik için ben de düşünüyorum ama İstanbul olması çok korkutucu geliyor. İstanbul'da mı yaşıyorsun?
Yanlış anlama hocam ama bu ne ya.
1) Kim elle çiziyor artık.
2) Bu tamam biraz ama dersler de önemli. Derslerin sök tak ile alakası yok.
3) bunu hiç anlamadım zaten.
4) bunda büyük projedeysen hiçte öyle olmuyor.
5) bu hepsi için geçerli.
Yok valla hocam hatta küçük bir yerde yaşıyorum. Ben de çok korkuyorum o kadar büyük ve hiç bilmediğim bir yere gideceğim diye. Bir de tek başıma gideceğim hiçbir tanıdığım da yok orada
Aynı durumdayız 👍. Sırf bu yüzden İyte düşünüyorum.
Okulun yurdu çıkarsa zaten çok rahat olursun hiç sorun olmaz. İstanbul’a alışmak zor değil. Korkman gereken yeni bir dünyaya gelince okulu salıp kendini kaptırman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X