Şimdi Ara

İTÜ MAT MÜHENDİSİ Mİ YTÜ ENDÜSTRİ MÜH. Mİ?? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün tercihleriimi verecektm hocam kafamı karıştırdı sizce ytü endüstri mi yoksa itü matematik mühendisi seçmek mi daha mantıklı ilk yüksek tercihlerim olmazsa bunlar kesin gelir gibime geliyroda hangisini öne alsam karar veremedim hocam kesinlikle itü dedi üniversitesi ortamı iş imkanları işde dayanışması farklı her kapıyı açıyo vs. dedi ytü de de endüstrnin alanları daha geniş gibi ama mat müh inide araştrdm o da geniş gibi karmakarışıklardayım lütfen yardım edin......

• matematik mühendisi ne iş yapar biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 3 Ağustos 2010; 16:53:03 >
  • modelleme, analiz gibi işler bankacılık, finans, bilişim sektörlerini müdürlük vs. genelde çalışma alanları bankalar, finans firmaları, analiz işi yapan her türlü departmana sahip firmalar, bilişim sektörü, grafik tasarım, 3d modelleme vs vs. mış... araştrdım ikisinide ama karar vereiyrm itüde okumayı çok istyrm ama endüstri daha cazip geliyo gibi yorumlar bnm için çok önemli....
  • bence Yıldız Teknik Endüstri daha cazip
  • neden peki nedenleriyle fikrinizi yazarsanız daha ii olur=) sorun acaba mat mühendisliğinin bilinmemesi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet8

neden peki nedenleriyle fikrinizi yazarsanız daha ii olur=) sorun acaba mat mühendisliğinin bilinmemesi mi?

bence bölüm olarak Endüstri Müh çok daha geçerli bir bölüm...

Yıldız Teknik de bence son derece kaliteli bir üniversite
  • hm tşkr edeerim yorumlar için =) herkesten yorum bekliyorum karar vermeden önce. sizce üniversite farkı çok fark edermi? lütfen herkes yazsın birşeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.