< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ITU MATEMATIK MUHENDISLIGI (2. sayfa)
-
-
İnsanlara türkiyedeki sağlık sektöründe çalışmanın sadece artılarını yansıtıp kendisi Almanya'da kariyer düşünüyor. Kanımca biraz takıntılı birisi umarım bu kompleksi yener bir gün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yav ne hemşireliği adam mat mühendisliği sormuş ben de tornacılık mı öveyim şimdi adama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bilgi için yeni öğrendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Ankaratıplı hocam konuyu su an harbiden bitirdiniz. Zaten kimsenin pek doğru düzgün bilgisi yok. Konu hakkında fikri olan 3 5 kişi de şimdi bütün eforunu size laf anlatmaya çalışarak harcayacak
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Ağustos 2022; 22:58:31 >
Hocam underrated değil bence. 4 sene önce 30k dan alırken şu an 18k dan alıyor. 1 2 seneye 10k altına düşecek gibi. Bilgisayarla alakali herhangi bir tecrübem yok ama ünide öğrenirim diye düşünüyorum. Aslında öyle spesifik bir sorum yok daha çok genel sorulari soruyorum. Staj bulurken sıkıntı yaşar mıyım? Birkac farkli konuda herkes staj içinde torpil döndüğünden. bahsetmiş.
itü işletme itü kom itü matematik, 10k-20k arasında müh. arıyorsanız bu bölümleri öneririm
-
Hocam hepsi aklımda. Odtu metalurjiyi önermez misiniz ?
Bir arkadaşım mezun. Okuması çok zor bir bölüm.kazanç durumu çok güzel
Yazılıma yönelen var,network üzerine yönelen var,finans..vb. bir çok alana yönelinir.
Arkadaşıma gel youtube kanalı aç ders anlat dediğimde( youtube kısmında ben yardımcı olacaktım) gerek yok dedi.paraya ihtiyacım yok fazlasıyla kazanıyorum tarzında konuştu.
Kendisi network üzerine çalışıyor sistem yöneticisi olarak+ şirketlere seminer veriyor.
Tekrar söyleyeyim bölümü okuması çok zor
staj iş konuları sana bağlı. evet torpil referans önemli. ama bu referansları çalışarak kendin oluşturuyorsun. bölümde liseden başlamış yazılımcılık yapan da, bu işlerle alakasız olup 1. sınıfta staj yapan da var.
-
link
Ben de birkaç gündür bu bölümü düşünmeye başladım yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum ve başlığı görünce baktım iyi de yanıt gelmiş sevinerek girdim ama ankaratipli konunun içinden geçmiş
Hocam okumasını bir şekilde hallederim diye düşünüyorum. Çünkü zaten itu mat. muh yerine yazacağım alternatif bolumler de çok zor olacak, makine , tip vs. Yani zorluğu cok dert değil de staj işini halledebilir miyim ve geçmişten gelen bilgisayar bilgim olmadığı için çok sıkıntı yaşar miyim diye endişeleniyorum
işletme yerine 1 e bunu yazacağım hocam bende mezun olana kadar değeri bilinmeye devam ederse 7-8k olur herhalde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X