Hiç ders vermedim ki :/ 2. Dönem 2 3 ay yks calıstım eadan . Şuan yaz için 4 ders falan alacağım öyle toparlayacağım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maketbıcagı -- 18 Haziran 2024; 3:3:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İtü matematik mühendisliği (2. sayfa)
-
-
Sıralama olarak baska seceneğim yok maalesef. Makineden iyidir kendim için konusmak gerekirse. İşletme müh 300 kişi ile kaçtı. Kimya, malzeme falam zaten istemiyorum. Yıldız endüstri var ama itüden yıldaza geçmek ne kadar mantıklı? Tek çare mat kalıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım o zaman hayırlısı olsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hardcore fizikten kaçıp hardcore mata tutulmayın hocam. Bilgisayardaki gibi de değilmiş matematiği. Çok soyut ve ispata dayalı falan demişti. Tabi siz bunları düşünmüşsünüzdür ama makineden kaçacam diye yine mutsuz olacağınız bi bölüme gitmektense yıldız endüstri de değerlendirilebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölümün zor olması benim için sorun değil.
Makine okumak istememenin en büyük etkenlerinden biri kampüsün gümüşsuyu olması.
Ben canlılık, hareket, hayat istiyorum.
Feb bunu sağlar ha sağlamadı mı ayazağadayım zaten en bereketli kampüs.
Birde yapacak çok secenek yok eadan girdim be sene üç haneli sıralsma gelir gibi ama boun istemiyorum galiba. Ben itüyü seviyorum, bundan eminim
girersin büyük ihtimalle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fikrimi değiştirdim boun geçeceğim arkadaşlar
Uluslar arası ticarrt, turizm işletme falan
Mantıklı karar kızlar taş
Nersen baksan göz ardı edilemeuecek faktör :)
Bölüm değiştireceksen tıpa falan geç bari. Mezun olunca İş arayıp durmazsın en azından.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X