Şimdi Ara

itü mü okan mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben itüde kimya mühendisliği okuyorum ama bölümümden memnun değilim. merkezi yerleştirme puanıyla okan üniversitesi hukuk bölümüne yatay geçiş düşünüyorum. mühendislik mi hukuk mu deseniz hukuk derim ama okan ve itü işin içine girince kafam karışıyor. düşüncelerinizi paylaşırsanızz sevinirim. ayrıca itü matematik mühendisliğini de düşünüyorm. o konuda da yorumlarınızı beklerim.

• yok mu düşüncesi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slzydn

yok mu düşüncesi olan ?
    burslu geçiş yapamayacağından haberin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodiakreagx

burslu geçiş yapamayacağından haberin varmı

Alıntıları Göster
    evet var. ama birinden kıbrısa burslu geçiş yaptığını duydum iyice kafam karıştı. şehir üniversitesi melikşah üniversitesi kıbrıstaki bazı üniversiteler burslu alıyor.
  • Kimyadan neden memnun değilsin?
  • AnasonKokusu A kullanıcısına yanıt
    itüde olduğu için yazdığım bi bölümdü tercih hatasıyla oldu biraz da. itü diye bi hevesle başladım ama hevesim kaçtı sevemedim
  • slzydn S kullanıcısına yanıt
    Deme böyle şeyler. aynı şeyi ben de yaptım.. :D
  • kesinlikle hukuka git şu anda kafan karışık 5-10 sene sonra nedenini açıklarım.
  • AnasonKokusu A kullanıcısına yanıt
    sen ne yaptın? cok az zamanım var ve kafam karışık. deneyimlerinizi yazarsaniz bana büyük yardımıniz olur
  • gokhanfeb kullanıcısına yanıt
    burslu gecemezsem ya özele gideceğim ya da sakarya selçuk falan olacak. hangisini secmeliyim peki
  • quote:

burslu gecemezsem ya özele gideceğim ya da sakarya selçuk falan olacak. hangisini secmeliyim peki
    bende bunun gibi bir hata yapacaktım az daha zor döndum 5yıl sonra itüden cıkınca napacaksın onu düsün karar ver
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    kendimi ituden kimya mühendisi olarak çıkmış göremiyorum kesinlikle. ama matematik mühendisliği kafama yatıyor gibi.
    maddi imkanın varsa özele git konya fena değil, sakarya ise evde kalcaksan kiralar yüksek değil gidilebilir rahat geçinirsin.

1 hafta olmuş sonuç istediğin gibi olur inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanfeb -- 3 Ağustos 2014; 20:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanfeb

maddi imkanın varsa özele git konya fena değil, sakarya ise evde kalcaksan kiralar yüksek değil gidilebilir rahat geçinirsin.

1 hafta olmuş sonuç istediğin gibi olur inş.
    Hangi yıl girdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç Burssuz

Hangi yıl girdiniz?
    itü de kimya mühendisliği zordur.O yüzden Kaçan kaçana Bu arada okan iyi okul değil.Puanın yetiyorsa devlete git yada biraz seviyeli bir özel üni bul.Veya mat müh de güzel bölüm.
  • 2012 de girdim
  • Mr.Mete kullanıcısına yanıt
    evet çok zor. kafam hala çok karışık ama itu matmuh olacak gibi
  • quote:

evet çok zor. kafam hala çok karışık ama itu matmuh olacak gibi

sonuç ne oldu?
  • gokhanfeb kullanıcısına yanıt
    itü matematik müh oldu :)
    hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.