Evet arkadaşlar uzun zamandır mimarlık istiyorum yksye girmeden önce de kafamda kararlaştırmak istiyorum.Netlerim yeterli civarda. İtü mi yoksa mimarsinan mı mimarlık bölümünde daha avantajlı, İngilizcem çok düşük seviyede itü de hazırlık zorlar mı, kalma imkanım var mı ? |
İtü mi Mimarsinan mı ya da tavsiyeleriniz(mimarlık)
-
-
hazırlık kolay
-
Çoğu yerde hazırlığın yatarak geçilemeyeceğini,hazırlıkta zorlanıldığını söylüyorlar.İngilizcesi düşük seviyede biri için zorlar mı ?
-
Odtü mimarlık (binasına bayılıyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Binalara bakacaksak taşkışla en başta gelir ama itü ve mimarsinan hakkında ne düşünüyorsun
-
Osmanli barok mimari iyidir hoştur ama ödüllü Cinici brutalist mimarisine laf ettirmem. Alan kullanımı, yeşillik brut beton ve masif tahtanın harika bir karışımı var ortada.
Şey gibi düşün her yer Osmanlı döneminden kalma Ayasoyfa çakması Tanzimat dönemi ve sonrası camileri ile kaplıyken TBMM camii ne kadar farklı ve yaratıcıdır. (Minare yerine kavak ağacı bile başlı başına çok cesur bir seçim) (yine cinici eseri ayrıca adamlar tek başına Ankara'yı adam etmiş)
Cevabım odtü knk
Yatarak geçemezsin herhalde ingilizcen çok kötüyse de ingilizce öğrenecek olman seni niye bu kadar tedirgin etti anlamadım
Bu arada ben itü seçerdim ama hazırlık ayazağada taşkışla başka yerde mimar sinan çok daha merkezi bi yerde onu göz önünde bulundurmak lazım
1 yıl fazla okumak şahsen bana saçma geliyor
-
Mimar Selim, YTÜ Mimarlık mezunu.
-
evet ironik olsun diye
-
itü mimarlık türkiye'nin en iyisi
-
Bina olarak karşılaştırma yapılmış başka okullarla ama taşkışlayla karşılaştırılamazlar bile. İtü.
www.technopat.netJust a moment...https://www.technopat.net/sosyal/konu/itue-mue-mimarsinan-mi-mimarlikta-daha-iyi.3607935
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X