Şimdi Ara

bahçeşehir üni iyi mi kötü mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimi diyor çok iyi kimi çöp diyor son karar nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bahçeşehir Üniversitesi Hakkında Kapsamlı Bir Bakış

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Türkiye'nin önde gelen özel üniversitelerinden biri olarak tanınmaktadır. Kuruluşundan bu yana, eğitim alanında önemli bir rol oynamıştır.

Akademik İtibar

BAU, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından tanınmış ve akredite edilmiştir. Uluslararası üniversite sıralamalarında sürekli olarak üst sıralarda yer almaktadır.

Eğitim Programları

Üniversite, lisans, yüksek lisans ve doktora programları olmak üzere çok çeşitli eğitim programları sunmaktadır. Bu programlar, işletme, mühendislik, sağlık, sosyal bilimler ve beşeri bilimler gibi çeşitli alanları kapsamaktadır.

Öğrenci Yorumları

Bahçeşehir Üniversitesi öğrenci yorumları genel olarak olumludur. Öğrenciler, nitelikli öğretim kadrosundan, modern tesislerden ve zengin kampüs yaşamından bahsetmektedir. Ancak, bazı öğrenciler kalabalık dersler ve yüksek öğrenim ücretlerinden şikayet etmektedir.

Kariyer Olanakları

BAU, mezunlarına rekabetçi bir iş piyasası için güçlü bir temel sağlamaktadır. Üniversite, iş dünyası ile yakın bağlara sahiptir ve öğrencilere staj ve iş imkanları sunmaktadır.

Kampüs ve Tesisler

BAU'nun İstanbul ve Kıbrıs'ta modern ve iyi donanımlı kampüsleri bulunmaktadır. Kampüslerde; kütüphaneler, laboratuvarlar, spor tesisleri ve sosyal alanlar dahil olmak üzere çeşitli olanaklar mevcuttur.

Sonuç

Bahçeşehir Üniversitesi, akademik itibarı, çeşitli eğitim programları, güçlü kariyer olanakları ve modern kampüsleri ile bilinen bir üniversitedir. Üniversite, eğitim alanında yüksek standartları hedeflemekte ve öğrencilerine başarılı bir gelecek için gerekli bilgi ve becerileri sağlamayı amaçlamaktadır.

Anahtar Kelime Kullanımı

• Bahçeşehir Üniversitesi yorumlar
    • Bahçeşehir Üniversitesi iyi mi?
    • Bahçeşehir Üniversitesi yorumları
    • BAU iyi mi?
    • Bahçeşehir üni iyi mi?
    • Bahçeşehir Üniversitesi nasıl?
    • Bahçeşehir iyi bir üniversite mi?
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • her üninin iyi ve kötü bölümleri var

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    bölüm açısından sormadım hocam üniversite genel olarak eğitimidir şeyidir anlamında mesela boğaziçi iyi mi diye sorsam herkes iyi derdi onun gibi mesela neyse saygılar

• Eğitimsel kısmı bilmem ama kampüs küçük deniyodu. konumsal olarak merkezi olmanın sonucu sanırım. kimisine göre avantaj kimisine göre dezavantaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 de katoloğunu görmüştüm tıpta ilk yıl washington a gönderiyordu, ceng almanya falandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bence gideri var yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SwagLord kullanıcısına yanıt

benim için farklı şeyler hocam ama her bölümün genel ortalamasını alırsak iyi derdim

• Yeditepe’den sonra o sıralamadaki doğru tercih olur.

• bence çoğu bölümü kötü

• hocam mesela yazılım okusak mantıklı olur mu aç kalır mıyız

• Hocam bölümden bölüme değişir. Siz ne okumak istiyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tıp fakültesi biliminsanı-hekim yetiştirmek adına gayet güzel hedeflerle yola çıkmış bir fakülte.

• aduplin kullanıcısına yanıt
    normalde hedefim orası değil ancak orada yazarsam sadece yazılım yazarım. Yani yazılım diyebiliriz, fikriniz ne hocam

ben bahçesehir ve yazılım öğrencisiyim eğer kendini geliştirmeyeceksen veya alt yapın yoksa boşuna okuma ancak yazılım müh konusunda en iyis bau. Kampüs hakkında olumsuz yorumlar var ancak future kampüsümüz açıldı ilerki yıllarda rahat edeceksin yeni kampüs baya büyük böylece beşiktaştakı yığılmayı alacaktır

• altyapi derken yazılım anlamında mı

Evet hiç bir fikri olmayıp sırf her yerde yazılım lafı duyduğu için gelen kişiler var bölümümüze. Ders sayımız az bu yüzden sınıfta kalma şansın baya düşük .Eğer gelecekte yapmak istediğin meslek bu ise gelmeni şiddetle öneririm ama bir kaç senedir koç'un yazılım bölümü açacağı konuşuluyor o zaman hala bau en iyisi olur mu bilmiyorum

Bu arada 0 kod bilgisi ile gelip kendini geliştirenler de var sırf diploma için okuyan kendini aşmış kişilerde ben öyle dedim ama karamsar olmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 24 Mayıs 2021; 1:48:30 >
  • Bau bilgisayar iyi mi peki ?

• isocuk kullanıcısına yanıt
    Okumadığım için net bir şey söyleyemem ama en iyisi olmasa bile bilgisayar bölümü de çok iyi ancak burslu düşünüyorsan başka üniversitelerde çok daha iyi imkanlar yakalayabilirsin diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.