İşte hocam itü odtu bilko gibi sadece teorik adam yetistirmiyor pratik yone de deger veriyor. Zaten sanayi ile en güçlü olan baglari olan üniversite itu zaten mezunlarini da akademi olarak yonlendirmiyor odtu boun bilko gibi. Tercih meselesi yani. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTÜ'nün Türkiyedeki en iyi üniversite olması (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yeter bee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal değil mi hocam. Itu İngilizce vermiyor doğru dürüst, GPA de genelde daha düşük oluyor diğer okullara göre, hoca referansı veya desteği de pek göremezler yurt dışı için top tierlere kıyasla. Bir de devlet okulu, diğer top tierlerin çoğu özel, öğrencilerin maddi durumu da yurt dışı açısından daha uygun oluyor. Yoksa öğrenci sayısı açısından, ufak top tier özelleri 5'e katlıyor, çok daha iyi bilinmesi lazımdı.
-
itü makineden kendimi cmu phdye atıp cengaver olma isi
-
cmu'ya gidecek kadar itü makinede gpa kasamazsın. sene tekrar sınava girip ctis gel.
-
ctiste o ihtimal bastan eleniyo
-
hayır iyi ortalama ile gidiyorsun.
-
ornegi varmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 10 Ocak 2025; 18:42:8 > -
CMU Master'a paralı bir şekilde gidebilirdim herhalde, senelik 60k $ falan belediye bursu verseler bana iyi olurdu
CMU doktora örneği olduğunu sanmam Ctisten, Infernix ilk olacak geleceği görüyor.
-
2024 birincisi boston uni'den cs phd kabulü aldı gitti.
-
cidden muhtemelen ben ctis tarihinin en iyi placement'ını alcam içime öyle doğuyor.
hele bir de planladıklarımı yapabilirsem on numara olacak.
bu arada ctis 1.lerine sordum hocam neden doktora yapmadınız falan diye. çoğu faang'ta sofeng olarak çalışıyordu. adamlar master başvurusu bile yapmamış, tanıdığım tam burslular arasında da master/doktora isteyen bir ben varım. Kimse lisansüstü bir şey istemiyor.
-
FAANG'a nasıl gitmişler Amerika'ya mastersız? Lisansüstü isteyen benim bölümde de az var, çoğunluk bir an önce işe girme peşinde. Bilkent bilgisayarda bile durum böyledir herhalde. Özellikle Phd isteyen çok az oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 10 Ocak 2025; 19:10:36 > -
ctisin kadroya bakınca ankara dısına cıkmıs hoca gormemistim referans o kadar onemli degil o zaman
-
valla çoğu mastersız
https://forum.donanimhaber.com/bilkent-ctis-mezunlari-guncel--159163690
bilkent bilgisayarda pek öyle değil.
-
top 20 için önemli. ref konusu handikap dediğin durumdan dolayı.
ben o yüzden masterı bilkent'te veya avrupada orta-üst bir yerde yapıp top 20 için uğraşacağım.
-
Bundan emin miyiz? Her konusu acildiginda ne calisiyor diye meraktan bakiyorum ve kiza dair iz yok.
https://www.bu.edu/cs/people/researchers//
Bi de Bilkent international kulubu onu getirde sde diye panele cagirmisti 2 ay once mi ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
infernixin tutundugu tek dal patlamıs
-
bouna da konusma yapmaya bi eleman gelmisti stanford master iddialı, inanmayıp arastırdıgımda kolpa oldugunu ogrenmistim. stanford databaseinde master yaptıgı gorunmuyordu
-
Cok sacma seyler var itude, lisansüstü kulturu sıfırlanmış resmen. Bölüm birincisi 3.92 ile baykara girip mutluyken 3.90 ile ethz e giden ikinci olmasi gibi sacmasapan ornekler mevcut
Gpa konusunun eskisi kadar sıkıntı olduğunu sanmıyorum itude bu arada onu da ekleyeyim. Ama hocalarin umursamaz olmasi, ya sen burada mastera kal napiyorsun tavırları etkilidir tabi. Top50 ece phd yerine sen git ya bizde ya da bogazicinde phd yap çok istiyorsan reddet diyen hocaların varligini biliyorum
Top okul dedigimizde kalanlarin 3u devlet 2si ozel, (bence) en cok adi bilinen bogazici gozlemlerime gore, devlet okulu bu da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X