Şimdi Ara

İtü-Odtü mezunu bilgisayar mühendisi arıyorum (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
18
Favori
16.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam dedigim gibi doktorluguda severim o konuda bir sıkıntımız yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sichern

Arkadaslar istanbulda tıp okuyorum su an doktorlugu seviyorum ama mühendisligide seviyorum.İkisinin de şartlarını degerlendirip gecis yapıp yapmayacagıma karar verecegim.Tabii muhendislik istegim bi tık daha fazla Itü den mezun bilgisayar mühendisi arıyorum.Ona sorularım var buradan verseniz bile mesaj olarakta atarsanız sevinirim cunku buyuk ihtimal konu kapatılacak her seyin bosa gitmesini istemiyorum.Umarım böyle birini bulabilirim.

1)Birgününüz nasıl geciyor?Çalısma saatleriniz neler?Tatiliniz ne kadar?
    2)Kac yıllık mezunsunuz?Maasınız ne kadar?Bir aralık belirtin en azından.Hayatınızdan memnun musunuz?
    3)Tıpcı arkadaslarınıza özeniyor musunuz?
    4)Belli bir yastan sonra nasıl is bulacaksınız?Öyle herkes yönetici olamaz heralde.Bir sıkıntı olsa 40-50 yasında isten atılsanız ne yapacaksınız?

Bıraktın mı tıbbıııuuuaaa

• hgben H kullanıcısına yanıt
    Hocam o kişi şu an bu hesabı kullanmıyor bosta duracağına al kullan deyip bana verdi.Bende yeni hesap açmak yerine kullanıyorum işte.

Ama yakın tanıdığım biri olduğu için cevap vereyim soruna, tıpı bıraktı.Tekrar hazırlanıyor.

Aslında pm atacaktım çünkü insanlar tıpla alakalı pm atabiliyor bende cevap veremiyorum ama pm almak istemiyormussunuz galiba gönderemedim.İlk mesaja editleyeyim kimse pm atmasın bari.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.