merhaba arkadaşlar.. Bu tekstil mühendisliği hakkında bir bilgisi olan var mı? nasıl bir meslek alanı vardır acaba bildiklerinizi paylaşabilir misiniz? vebu bölümde okuyan var mı? şimdiden teşekkür ederim..
tükiyedeki tekstil şirketlerinin kapanma ivmesine bakılırsa geleceği karanlık bi meslek gibi sağlam araştırmak gerek
yaa orası öyle fakat biraz araştırdım ve çok da kötü şeyler söylenmedi..
ben şuan denizlide yaşıyorum. belki biliyorsundur burda sağlam tekstil firmaları vardı eskiden. ama krizle çoğu kapnma yada daralmaya gitti.yani kriz tekstil sektörünü hiç de teğet gecmedi. nereden biliyorsun dersen babam bu sektörde çalışıyor. şuan onun çalıştığı şirkette bile 2-3 itülü tekstil mühendisi var. 1 tanede paüden. itüden çıkıp da iş bulamazsın demiyorum ama zamanla iş imkanları azalabilir. seçilmek için daha çok ayrıntıya ihtiyacın olacaktır. bu bölüm çok iyi şeyler söyleyen insanlar bende duydum ama son kararı sen vermelisin
Tesekkur ederim hocam ilgine umarim hakkimzda iyisi hayirlisi olur bakalim dusunuyorum bu bolumu..
ösym başkanı olabilirsin arkadaşım mezun olursan ordan
İTÜnün kız oranı bakımından tavan yaptığı bölümüdür , hatta geçen sene %100 ingilizcesi full kızdı galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme