ben zorunlu dersleri aldım ama bide alan dışı seçmeli dersler diyor.Bunları almalımıyım ve alırsam bana ne gibi faydası olur.Bölüm iktisat.Alan dışı derslerde örneğin vücut geliştirme ve fitness var.Bu dersi alırsam nolacak.hiçbir bilgim yok bu ders alma işlemlerinde
quote:
Orijinalden alıntı: GSForever
ben zorunlu dersleri aldım ama bide alan dışı seçmeli dersler diyor.Bunları almalımıyım ve alırsam bana ne gibi faydası olur.Bölüm iktisat.Alan dışı derslerde örneğin vücut geliştirme ve fitness var.Bu dersi alırsam nolacak.hiçbir bilgim yok bu ders alma işlemlerinde
Bu bologna süreci ile okullara gelen bi özellik.Bu dersleri almazsanız mezun olamazsınız. Sizden kaç kredilik ders almanız bekleniyorsa alın.
quote:
Orijinalden alıntı: kuyt_fb
quote:
Orijinalden alıntı: GSForever
Bu bologna süreci ile okullara gelen bi özellik.Bu dersleri almazsanız mezun olamazsınız. Sizden kaç kredilik ders almanız bekleniyorsa alın.
30 kredilik ders alınması gerekiyormuş ve ben almışım.30 kredinin üstüne 2 ders daha alınabilir yazıyor.Yani alacağım o 2 ders zorunlu derslerden ortalamam yetmezse ortalamayı yükseltmek içinmi alınıyor?
konu güncel aynı sorun bende de var şuan akts 25 ama 30 a tamamlamam lazımmış 1. sınıfım alan dışı ders yerine üst dönemden ders alma şansım olur mu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme