Şimdi Ara

bu alan dışı dersler ne anlama geliyor (bölüm iktisat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben zorunlu dersleri aldım ama bide alan dışı seçmeli dersler diyor.Bunları almalımıyım ve alırsam bana ne gibi faydası olur.Bölüm iktisat.Alan dışı derslerde örneğin vücut geliştirme ve fitness var.Bu dersi alırsam nolacak.hiçbir bilgim yok bu ders alma işlemlerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: GSForever

ben zorunlu dersleri aldım ama bide alan dışı seçmeli dersler diyor.Bunları almalımıyım ve alırsam bana ne gibi faydası olur.Bölüm iktisat.Alan dışı derslerde örneğin vücut geliştirme ve fitness var.Bu dersi alırsam nolacak.hiçbir bilgim yok bu ders alma işlemlerinde

Bu bologna süreci ile okullara gelen bi özellik.Bu dersleri almazsanız mezun olamazsınız. Sizden kaç kredilik ders almanız bekleniyorsa alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyt_fb

quote:

Orijinalden alıntı: GSForever

ben zorunlu dersleri aldım ama bide alan dışı seçmeli dersler diyor.Bunları almalımıyım ve alırsam bana ne gibi faydası olur.Bölüm iktisat.Alan dışı derslerde örneğin vücut geliştirme ve fitness var.Bu dersi alırsam nolacak.hiçbir bilgim yok bu ders alma işlemlerinde

Bu bologna süreci ile okullara gelen bi özellik.Bu dersleri almazsanız mezun olamazsınız. Sizden kaç kredilik ders almanız bekleniyorsa alın.

30 kredilik ders alınması gerekiyormuş ve ben almışım.30 kredinin üstüne 2 ders daha alınabilir yazıyor.Yani alacağım o 2 ders zorunlu derslerden ortalamam yetmezse ortalamayı yükseltmek içinmi alınıyor?

• konu güncel aynı sorun bende de var şuan akts 25 ama 30 a tamamlamam lazımmış 1. sınıfım alan dışı ders yerine üst dönemden ders alma şansım olur mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.