Şimdi Ara

İTÜ Uçak Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimler istiyor , kaç binle istiyor merak ediyorum. Bir de bilgisi olan bu bölümle alakalı ya da söylemek istediği bir şeyler olan yazarsa sevinirim. Aynı zamanda bu sektörde olanlarda yazarsa çok güzel olur

• uçak fabrikasi olmayan ülkede 100 binde olmasi gerekirken 10 bin icinde olan itüdeki bölüm
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Güldüm sadece. Çok tutarsız bir yorum olmadı mı sizce de
    adı ''izmirindağları'' olan birinden şaşırılmayacak bi yorum.Hep aynı bağnaz kafa aynı leş yorumlar.Cahillik had safhada.Kendi ülkesinin eksikliklerinden zevk duyacak bir aşağılanmışlık
    https://www.tai.com.tr/tr/basin-bultenleri/tusas-jsf-f-35-ucaklarinin-orta-govde-teslimatlarina-basladi
  • Debrogliee kullanıcısına yanıt
    hayatımda ilk defa bir yobaz bana bağnaz dedi teşekkür ederim ilkler güzeldir
  • erenertugrul E kullanıcısına yanıt
    neden hocam uçakla ilgili askeri alan dişinda seri üretim vs bir şey var mı ?
  • Odtü uzay havacılık nasıl ?
  • askerim102 A kullanıcısına yanıt
    uçak havacılığa ilgin varsa savunma sanayiinde çalışmak istiyorsan güzel bölümdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jhiy

uçak havacılığa ilgin varsa savunma sanayiinde çalışmak istiyorsan güzel bölümdür

Yurtdışı imkanı nasıldır ?
    İTÜ Tanıtım günlerine katıldım, ben ehb ve uçak arasında kalmıştım. Hangisini seçersem yurtdışı imkanım daha fazla olur dediğimde, uçak mühendisinin cevabı uçak olmuştu. Ama ben yine de ehb yazıcam sanırım
  • Ehb varken seçilecek bölüm degil bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • immoskau İ kullanıcısına yanıt
    ehb konusunda çok bilgim yok , uçaktan sonra yazabilirim. Biraz bilgi verebilir misin acaba
  • Ehb nin akreditesi yok sakin yazmayın yurtdışı icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    universite sınavında 2k yapmıs; bolum ıkıncısı bır yobaz.. kafa mukemmel kafa super ... aynen boyle aslanım izmirin daglarındasassadsadkasdas
    2k bölüm birincisi bir insan yobaz olamiyormu bu lafın bile yetti zaten bana istersen numarani ver sana marşı kendim söyliyeyim istedigin kadar kudur çomar
    Olum bolum ikincisiyim ya bolum birincisi degilim bolum birincisi cocukta 3.88 ortalama var. Bak yine aklima getirdin gece gece.uzdun kardesini :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam farketmez late de alirsiniz
    Abi bir çok bölümün akreditesi varken ehb nin nasıl olmaz ya emin misin?
  • immoskau İ kullanıcısına yanıt
    Gerçekten yokmuş ya, çok şaşırdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.