Şimdi Ara

İTÜ VE/VEYA METALURJİ HAKKINDA VS. SORUSU OLANLAR SORABİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam metalurji itü de değil ytü de okunsa ne değişir ne kadar kötü etkiler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: urgot

hocam metalurji itü de değil ytü de okunsa ne değişir ne kadar kötü etkiler ?

+1
  • V3tra kullanıcısına yanıt
    Gelme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende tıpa gelme o zaman

Şaka bir yana neler gozlemledin ayrıntılı anlatabilir misin?

Hocam ekside yeteri kadar yaziyor.Orayi okuyun yeter.
    Okulun iyi yonleri var ama sadece kendini gelistirirsen yoksa kimse ilgilenmez.Kendi isinin pesinde kosturman gerek.Orn mezuniyete gittim uzaydan biri nasaya astronot olmaya gitti.

• Ciddi mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: V3tra

Ciddi mi hocam

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/turkiye/529853/Halil_Kayikci_uzaya_cikacak_ilk_Turk_olacak.html

• YTÜ Bilgisayar ve Elektronik&Haberleşme Mühendisliklerinin İtü'dekilerden eksikleri nelerdir ? Teşekkürler . :)
  • Hocam o değil de ekşi de itü yü gommusler be :(

Hayır bunu soyleyenleri de cok duydum o nedenle canım sıkıldı.

Odtu sayfasına baktım zor oldugundan sikayet edilmis ama itü gibi metrelerce elestiri yazan cok olmamıs.

Kafam allak bullak oldu.

Odtu en iyisi zaten hocam.Ben sirf yurtdisi staji icin gelmistim okula yoksa odtuye ya da bilkente giderdim.

• Blood and Fire B kullanıcısına yanıt
    metalurji var işin içinde tabiiki farklı :) kardeşim üniversite olayı bu kadar kafaya takılır mı bilmiyorum. Ama dil olarak, kişisel olarak kendini geliştirirsen boş gezmen mümkün değil. İş bulabilir miyim diye endişe duymayın. Siz kendinizin farkında olup her gün kendinize bir şeyler katarsanız başarılar kendiliğinden gelecektir zaten. İş bulabilir miyim diye değil, bu işi sevebilir miyim, her gün bir hevesle yeni şeyler öğrenebilir miyim diye bak.
  • Kamer16 kullanıcısına yanıt
    İTÜ İşletme Mühendisliği hakkinda bilginiz var mi hocam?

• Bilgisayar mühendisliği hakkında pek bir şey bilmiyorum ama hoşnut birini görmedim. Şu zamana kadar elektronikle binaları aynıydı gerçekten iyi görünmüyordu şimdi yeni bina yapıldı umarım daha iyi olur. Kendini geliştirmenin en şart olduğu bölüm bilgisayar mühendisliği. Zaten bir arkadaş yukarıda bundan bahsetmiş. Bir arkadaşım var mesela oyun uygulamaları yapar, meraklıdır yani alanında, şunu dediğini hatırlıyorum:" uygulama geliştirmek için göreceğim ders sayısı 2" O yüzden kendini geliştirmenin en şart olduğu bölüm. Ders programını, laboratuvarlarını da bi incele derim :) Ona göre kararını ver. Cinsiyet farkı oluşturmaz tabii ki. (Cümleler yapısal itibariyle pek sağlam olmayabilir mazur gör)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamer16 -- 19 Temmuz 2016; 23:20:18 >
  • oralca kullanıcısına yanıt
    5.yarıyıl dönem düzelteyim. Vardır hocam niye olmasın sitesinden incele.
  • inşaat mezunları yurt dışında iş bulabiliyor mu sıradan mezunları görmek için tıkladım bana süleyman demireli verdi :D
  • SBJKN1903 S kullanıcısına yanıt
    http://www.sis.itu.edu.tr/tr/cyy/cyy_kurallar.html buradan şartnameyi okuyabilirsin. Hazırlık eğitimi olarak söylemek gerekirse pek bir şey bekleme derim. Sene ve dönem sonu olan proficiency sınavına yönelik çalıştırdıklarından.. Sınav için öğretilen İngilizce yani. Ama yabancı hocaların hakkını yiyemem bu konuda. Allah'ı var speaking'im fena gelişmedi. Orda kendi çabamın önemi büyüktü. İngilizce çaba sarf etmeden öğrenilmiyor, bunu öğrendim :D (Çok da çaba sarf etmediğimden iyi olduğumu düşünmüyorum.)
  • AudiVideTace A kullanıcısına yanıt
    Matematik sevene mühendislik öneriyorum. :D Hangisi olduğu pek fark etmez..
  • urgot kullanıcısına yanıt
    Yukarıda aynı tarz soruyu cevapladım. O da anadolu üni. demişti yanlış hatırlamıyorsam. İtü değilse Ytü yani, çok fark edeceğini düşünmüyorum. İtü'nün farkları vardır elbette bildiğimden tek emin olduğum şey kampüsü ve ortamının çok daha iyi olduğudur :)
  • Kamer16 kullanıcısına yanıt
    Anladım kişiye bağlı diyorsunuz büyük ölçüde.
    Sağolun cevap için çok teşekkürler :)
    Keşke eski İTÜ'yü bilseydim. Ne söylersem yanlış olur, çok bilmişlik yapıp cevaplandıramam :D Bunu üst sınıflardan birine sorarsan çok iyi cevaplar alırsın.
    Hazırlık eğitiminin her yerde aynı ve hayal edilen gibi olmadığını düşünüyorum. Prof sınavı bence o kadar kolay değil. Yani ortalama ingilizce bildiğini sanan bir öğrenci sınava yönelik eğitim almazsa prof u geçeceğini zannetmiyorum. Anca sınava yönelik eğitimini hazırlık senesinde alıp öyle geçer. Asıl o zaman ortalama bir öğrenci olabilir İngilizce konusunda. Ancak sen zaten prof u eylül (sene başında) verebiliyorsan senin adına ingilizcenin zorluğundan veya kolaylığından bahsetmek çok mantıksız olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.