Vay be evet, ayarlar/diller bölümüne türkçe gelmiş. Cok iyi oldu bu
mac te falan da Türkçe geldi. En sonunda Türkiyeyi hatırlamaya başladılar...
aynen beyler bende şimdi ios 5 yüklemeye çalışırken gördüm tam yazıcaktım birileri farktmiş bile
quote:
Orijinalden alıntı: anlamssizz
İtunes yenıden yukledım. Ve turkce ! :D
Windows sürümü mü bu??
Evet. Dıl Seceneklerıne Bak Belkı gozukur. Eger gozukmezse Sıteden Indırıp Kur.
Sonunda Türkçe olması harika.
Bende yeni yükledim ama ingilizcesine o kadar alışmışım ki bu tuhaf geldi gözüme :)
Nereden türkce yapıyoruz dil ayarları nerede
bende hissetmiş gibi yüklediğim gibi ilk ona bakmıştım..
Programda '' Crtl + , '' yap nokta degıl virgul. acılan sayfada en altta Gorursunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: anlamssizz
Programda '' Crtl + , '' yap nokta degıl virgul. acılan sayfada en altta Gorursunuz.
Teşkkürler benim gibi belki onlarca kişi nereden Türkçe yapıcaz bunu diye aranıyordur, İTunes 10.5 'i yüklediğimizden beri....
Bende bulamamistim pc acinca turkce yapalim:)
arkadaşlar .. ben Mac kullanıyorum ... itunes u dün arkadaşın windowsuna kurdum türkçe seçenek çıktı yaptım .... ama kendi bilgisayaraımda yapamıyorum ... sistem ayarlarına falan giriyorum dil sçeneği yok ...
"cmd + , " yapıyorum general preference çıkıyo yani genel ayarlar ama orda da dil ayarı yok ...
nasıl yapıcaz bu işi ... İ tunes kullanıyoz ama ezberden ... Türkçe olursa daha derinlemesine inceleye bilirdik ...
birde tekrar indirip kurayım dedim ... o da yemedi sadece kuruyo ... kendi kurulu İtunes umuda kaldırmak istemiyorum ... bi ton ayarlamalar var içinde ...
işi bilen biri bi yol göstersin hayrına ... :D
harika bir haber
quote:
Orijinalden alıntı: mangey
arkadaşlar .. ben Mac kullanıyorum ... itunes u dün arkadaşın windowsuna kurdum türkçe seçenek çıktı yaptım .... ama kendi bilgisayaraımda yapamıyorum ... sistem ayarlarına falan giriyorum dil sçeneği yok ...
"cmd + , " yapıyorum general preference çıkıyo yani genel ayarlar ama orda da dil ayarı yok ...
nasıl yapıcaz bu işi ... İ tunes kullanıyoz ama ezberden ... Türkçe olursa daha derinlemesine inceleye bilirdik ...
birde tekrar indirip kurayım dedim ... o da yemedi sadece kuruyo ... kendi kurulu İtunes umuda kaldırmak istemiyorum ... bi ton ayarlamalar var içinde ...