Şimdi Ara

iTunes 10.5 Türkce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtunes yenıden yukledım. Ve turkce ! :D

• ahahhahhah
  • Gercek mi la
  • vay anasını
  • Şuan TURKCE tum Uyarılar Ve Her TURLU DETAY
  • Vay be evet, ayarlar/diller bölümüne türkçe gelmiş. Cok iyi oldu bu
  • mac te falan da Türkçe geldi. En sonunda Türkiyeyi hatırlamaya başladılar...
  • aynen beyler bende şimdi ios 5 yüklemeye çalışırken gördüm tam yazıcaktım birileri farktmiş bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamssizz

İtunes yenıden yukledım. Ve turkce ! :D

Windows sürümü mü bu??
  • Evet. Dıl Seceneklerıne Bak Belkı gozukur. Eger gozukmezse Sıteden Indırıp Kur.
  • Sonunda Türkçe olması harika.
  • Bende yeni yükledim ama ingilizcesine o kadar alışmışım ki bu tuhaf geldi gözüme :)
  • Nereden türkce yapıyoruz dil ayarları nerede
  • bende hissetmiş gibi yüklediğim gibi ilk ona bakmıştım..
  • Programda '' Crtl + , '' yap nokta degıl virgul. acılan sayfada en altta Gorursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamssizz

Programda '' Crtl + , '' yap nokta degıl virgul. acılan sayfada en altta Gorursunuz.

Teşkkürler benim gibi belki onlarca kişi nereden Türkçe yapıcaz bunu diye aranıyordur, İTunes 10.5 'i yüklediğimizden beri....
  • Bende bulamamistim pc acinca turkce yapalim:)
  • arkadaşlar .. ben Mac kullanıyorum ... itunes u dün arkadaşın windowsuna kurdum türkçe seçenek çıktı yaptım .... ama kendi bilgisayaraımda yapamıyorum ... sistem ayarlarına falan giriyorum dil sçeneği yok ...

"cmd + , " yapıyorum general preference çıkıyo yani genel ayarlar ama orda da dil ayarı yok ...

nasıl yapıcaz bu işi ... İ tunes kullanıyoz ama ezberden ... Türkçe olursa daha derinlemesine inceleye bilirdik ...

birde tekrar indirip kurayım dedim ... o da yemedi sadece kuruyo ... kendi kurulu İtunes umuda kaldırmak istemiyorum ... bi ton ayarlamalar var içinde ...

işi bilen biri bi yol göstersin hayrına ... :D
  • harika bir haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangey

arkadaşlar .. ben Mac kullanıyorum ... itunes u dün arkadaşın windowsuna kurdum türkçe seçenek çıktı yaptım .... ama kendi bilgisayaraımda yapamıyorum ... sistem ayarlarına falan giriyorum dil sçeneği yok ...

"cmd + , " yapıyorum general preference çıkıyo yani genel ayarlar ama orda da dil ayarı yok ...

nasıl yapıcaz bu işi ... İ tunes kullanıyoz ama ezberden ... Türkçe olursa daha derinlemesine inceleye bilirdik ...

birde tekrar indirip kurayım dedim ... o da yemedi sadece kuruyo ... kendi kurulu İtunes umuda kaldırmak istemiyorum ... bi ton ayarlamalar var içinde ...

işi bilen biri bi yol göstersin hayrına ... :D

.... ? ? ? güncel kalsın sorum ... yeni başlık açmıyayım ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.