Türkçe yaptıkta bu seferde telefonu kabloyla bağladığımda eşzamanlama yamıyor hiç bir şekilde bir yerden ayarını mı bozdum acaba? Yıllardır ingilizce kullandım böyle birşey başıma gelmemişti. Benzer sorun yaşayan veya çözümünü bilen biri yardım ederse sevinirim..
Gece kapattım İngilizce idi. Şimdi açtım Türkçe. Kendi kendine Türkçeleşmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: mangey
arkadaşlar .. ben Mac kullanıyorum ... itunes u dün arkadaşın windowsuna kurdum türkçe seçenek çıktı yaptım .... ama kendi bilgisayaraımda yapamıyorum ... sistem ayarlarına falan giriyorum dil sçeneği yok ...
"cmd + , " yapıyorum general preference çıkıyo yani genel ayarlar ama orda da dil ayarı yok ...
nasıl yapıcaz bu işi ... İ tunes kullanıyoz ama ezberden ... Türkçe olursa daha derinlemesine inceleye bilirdik ...
birde tekrar indirip kurayım dedim ... o da yemedi sadece kuruyo ... kendi kurulu İtunes umuda kaldırmak istemiyorum ... bi ton ayarlamalar var içinde ...
işi bilen biri bi yol göstersin hayrına ... :D
up ....
yeniden nasıl yükledin bende hata veriyor.bende silmiştim o zaman 10.3tü şimdi 10.5 yükleyemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: pascal üçgeni
yeniden nasıl yükledin bende hata veriyor.bende silmiştim o zaman 10.3tü şimdi 10.5 yükleyemiyorum.
Ben hiç kaldırmadım zaten ... direk indirdim ve kuruldu ... sizde ne hata veriyor ... onu bilmek lazım ...
quote:
Orijinalden alıntı: mangey
quote:
Orijinalden alıntı: pascal üçgeni
Ben hiç kaldırmadım zaten ... direk indirdim ve kuruldu ... sizde ne hata veriyor ... onu bilmek lazım ...
şimdi windows xp sanal modda açtım yükledi itunes u bakalım güncelleştirebilecekmiyim :)
ohh be quicktime zımbırtısından da kurtulduk artık quicktime gereksinimi duymuyor itunes...
Güzel haber...
quote:
Orijinalden alıntı: dominic
Türkçe yaptıkta bu seferde telefonu kabloyla bağladığımda eşzamanlama yamıyor hiç bir şekilde bir yerden ayarını mı bozdum acaba? Yıllardır ingilizce kullandım böyle birşey başıma gelmemişti. Benzer sorun yaşayan veya çözümünü bilen biri yardım ederse sevinirim..
Program Sorunsuz Çalışıyor Gibi Gozukuyor.. Bende iLk yuklemede sorun yasadım Ekle Kaldırdan ONAR Dedım Duzeldı Hersey.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme