Şimdi Ara

itunes app sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipoduma uygulama yuklerken aşagıdaki uyarıyı veriyor cevapları bekliyorum

itunes app sorunu

• Itunes'a gir, Yukarıda Store sekmesi var ona tıkla, Authorize Computer de, tekrar Sync yap olay tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 31 Temmuz 2009; 20:19:07 >
  • itunes hesabın yetkilendirilmemiştir veya hesabınla satın almadığın bir oyunu internetten indirip yüklemeye çalışıyorsan ondan da olabilir.
  • cevaplar için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiLoKa

itunes hesabın yetkilendirilmemiştir veya hesabınla satın almadığın bir oyunu internetten indirip yüklemeye çalışıyorsan ondan da olabilir.

Yok dostum internetten indirip kurmaya çalışsa lisanssız derdi şahsen ben o hatayı almıştım jailbreak öncesinden O seçeneği işaretliyince bilgisayarının bilgilerini alıyor ve app storedan o pc den yükleyebiliyorsun/ ipod'a atabiliyorsun. 5 pc sınır var tabi Deautorize etmezseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Orijinalden alıntı: MiLoKa

itunes hesabın yetkilendirilmemiştir veya hesabınla satın almadığın bir oyunu internetten indirip yüklemeye çalışıyorsan ondan da olabilir.

Yok dostum internetten indirip kurmaya çalışsa lisanssız derdi şahsen ben o hatayı almıştım jailbreak öncesinden O seçeneği işaretliyince bilgisayarının bilgilerini alıyor ve app storedan o pc den yükleyebiliyorsun/ ipod'a atabiliyorsun. 5 pc sınır var tabi Deautorize etmezseniz

Bende lisanssız demiyor direk yukarıdaki uyarı gibi yükleyemedim diyor. Neyse neticede söylenmesi gerekenleri söyledik birinden biri arkadaşın sorununu çözecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.