Şimdi Ara

Itunes eşzamanlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Açık söylemek gerekirse forumu Aralık ayından beri takip ediyorum. 5.1.1 için JB çıktığı cuma gününüde unutamam. :) Üye olmak bu güne nasipmiş.

Iphone 4S 5.1.1 kullanıcısıyım. Telefonum Jailbreak'li. Son günlerde Itunes (10.6.3.25) ile telefonuma bağlandığımda ;

1. Müzikler klasörüne attığım şarkılar müzikler listesine ekleniyor fakat eşzamanlama yaptığımda telefonuma gelmiyor.

2. Uygulamalarin yerlerini değiştirince itunes'da yerleri değişmiş gözükse bile eşzamanla deyince telefonumda değişiklik olmuyor.

Itunes'i kaldırıp tekrar kurduysam da (Kitaplıklar\Müzik\Itunes klasörünü silmeden) sorunum çözülmedi.

Sizce bu sorunumu restore etmeden çözmem mümkün mü ? Yardımlarınızı bekliyorum.

• up
  • iTools sorununuzu çözer, ayrıntılı bilgi için Google

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itoolsu itunes jbli gibi sayıyor itools ile uygulamaları yedekleyince sanırım itools uygulamanın içine bir dosya ekliyor çünkü uygulamaları itunese atıp eşzamanlaya basınca aynı crackli uygulama gibi hata veriyor.konuya dönersek müzik ve videoları elle yöneti işaretle müziği telefona sürükle bırak yap itunestenuygulamayı da telefondan değiştir ona çözüm yok
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim eksik olmayın.Çok tav oldum dayanamadım telefonu sıfırladım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.