Şimdi Ara

İtunes Sıfırlama Yapmadan Güncelleme İpsw İle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hep itunesten güncelleme yaparken dfu alıp sürekli sıfırlayarak kuruyorum güncellemeyi. Şuan bir arkadaşıma güncelleme yapıcam onunda sıfırlıcaktım o sıfırlansın istemiyor. Ben şimdi ipsw dosyasını indirdim sayılır az kaldı. Bu telefonu itunes a bağlayıp shift e basıp güncelle diyip ipsw i seçince telefon sıfırlamadan güncelleyebilir miyim ?

iTunes’tan shift güncelle demezsem itunes kendi içinde ipsw indiriyor tekrardan indirsin istemiyorum itunes a indirdiğim ipsw i göstererek telefonu sıfırlamadan nasıl güncelleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Şimdi telefonu ilk önce yedekle sonra güncelle.Sonra iPhone yi bilgisayardan kesinlikle Yen'i olarak ayarlama eski iPhone adı neyse ona bas yeter.Sonra yedeği yükle.İş tamamdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Can ÖZBEY

Şimdi telefonu ilk önce yedekle sonra güncelle.Sonra iPhone yi bilgisayardan kesinlikle Yen'i olarak ayarlama eski iPhone adı neyse ona bas yeter.Sonra yedeği yükle.İş tamamdır.

Yedeklemeden shift güncelle ile yapsam ipsw i seçsem veriler silinirmi ki ben telefonda güncellediğim gibi bilgisayardan güncellemek istiyorum

Bu ayarda telefona sıfırdan yazılım kurar. İçerik gider. Demedi demeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://teknobolge.com/ios-iphone-ipad/itunes-ile-ios-guncelleme-ipsw-dosyasi-kurma-temiz-kurulum

İki gün önce bu şekilde yaptım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Bu ayarda telefona sıfırdan yazılım kurar. İçerik gider. Demedi demeyin.

Ben shift + iphone a geri yükle dediğimizde veriler gider biliyordum teşekkür ederim bilgi için

Hocam Shift+Güncelle yapıp seçtiğinizde veriler silinmiyor diye biliyorum. Ben o şekilde bir çok kez yaptım veri kaybı yaşamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes Geri Yükleme Hk.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam şimdi sen Gine'de yedeği al mutlaka bilgisayarın sağa solu belli olmaz al önlemini.Bir de ben shift ile yaptığımda siliniyordu bende yedekle yaptım Sonra yedeği geri yükledim.Bu arada telefon sıfırlanırsa sakın Yeni iPhone olarak ayarlama.Eski iPhone ' un adını seç !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.