Merhaba. Telefonda gerekli ayarlamaları yaptım ve sammobiledan telefonum için firmware indirdim sonra bunun ap dosyasını magisk ile flushladım ve odin ile bütün firmware i telefona kurdum fakat kurulum bilgisayarda bitmişken(PASS yazısını aldım) telefonda hala bitmemiş gözüküyordu yaklaşık 10 dk bekledim ilerleme olmadı bende telefonda yazdığı gibi işlemi iptal edip telefonu yeninden başlatmak için gerekli tuşlara bastım. Bunu yaptıktan sonra telefon sonu gelmeyen bir reboot döngüsüne girdi. Bu döngüyü nasıl bitiririm veya download ekranına nasıl geçerim? NOT: Telefonum Galaxy A12 Bootloader açık ve her zaman yaptığım temiz rootlama işlemlerindeki gibi yaptım. BİR NOT DAHA: TELEFON HİÇBİR ŞEKİLDE KAPALI BİR SANİYE BİLE GEÇİRMEDİĞİNDEN HER ZAMANKİ TUŞ KOMBİNASYONLARININ HİÇBİRİ ÇALIŞMIYOR. TELEFON HEP SAMSUNGUN AÇILMA EKRANINDA DURUYOR. LÜTFEN ACİL YARDIM TELEFON ÇOK LAZIM! |
Telefonuma Odin Kullanarak Magisk Flushlanmış Firmware Kurulumu Yaptım Yeniden Başlatma DöngüsüGirdi
-
-
Eski yazılım kurulunca da tuğla olabiliyor Samsung’lar. Kurulan firmware’nin bit/binary değerleri tutması lazım. Tutmazsa telefon açılmaz. Bir şekilde download moduna al cihazı. Tüm yöntemleri dene. Download moda girdikten sonra eğer cihaz modeli doğruysa şu işaretlediğim sürümü odinle yükle cihazına.
Binary kodları yazıyor en sağda. O kod tutmazsa telefon tuğla olur Samsung’da. Yenisinden eskisine geçemezsin. Eskisinden yenisine geçebilirsin sadece. Geçmiş olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mystiery_
Eski yazılım kurulunca da tuğla olabiliyor Samsung’lar. Kurulan firmware’nin bit/binary değerleri tutması lazım. Tutmazsa telefon açılmaz. Bir şekilde download moduna al cihazı. Tüm yöntemleri dene. Download moda girdikten sonra eğer cihaz modeli doğruysa şu işaretlediğim sürümü odinle yükle cihazına.
Binary kodları yazıyor en sağda. O kod tutmazsa telefon tuğla olur Samsung’da. Yenisinden eskisine geçemezsin. Eskisinden yenisine geçebilirsin sadece. Geçmiş olsun.Aslında anlattığım bu sıkıntıyı daha önceden de yaşamıştım yine böyle bir döngüdeyken kendiliğinden telefon bu döngüden çıkmış ve kapanmıştı. Ki şuan asla kapanmıyor kapansa zaten download moda girip uygun sürümü yükleyeceğim ama telefon hep açılıyor yani samsung yazıdı 5 sn sonra 1 sn kapalı ekran sonra yine samsung yazısı hep bu şekilde bu sebeple hiç bir şek,lde download moda giremiyorum. Umutsuz gözüküyor. Sizce beklesem telefon illaki bi noktada şarjı bittiğinde düzelir mi ve ne kadar sürer şarjı bitmesi? Bu döngüye şarj yüzde 97 iken girdi.
-
Şarj oluyorsa, pili bitsin bakalım birde öyle dene download moda almayı.
Şurda üstte mavi arkaplanda tam olarak ne yazıyor.
Bootloader yüklü yapılır bu telefon. Kurtarma modu silinmiş olabilir. Benimde eskiden başıma gelmişti S3 Mini’de. Geçici recovery (twrp) kurup custom rom yüklemiştim sonra telefon açılınca fabrika yazılımını yüklemiştim. Twrp eskiden bootloader ile geçici olarak yüklenebiliyordu telefonu bilgisayara bağlayıp. Yine yapılır muhtemelen. Fakat recovery girmese bile download mode’a girmesi lazım.
-
Orda şu yazıyor: Set Warranty Bit: vbmeta
Bende şarjı bitince download moda girerim diye düşünüyorum ama şarjı bitmesi bana kalırsa 1 ay kadar sürebilir.
Bu problemi söylediği gibi daha önceden yaşadığımda telefon kapanmıştı ve sizin söylediğiniz gibi recovery mode silinmiş fakat download mod çalışıyordu oradan halletmiştim fakat telefon şuan 1 sn bile kapalı kalmadığı için download moda giremiyorum telefon hep yeninden başlatma işlemi yapıyor çünkü.
-
Şarj almıyorsa pilin bitmesini beklemek sıkıntı biraz. Pil çıksa kapanırdı direk.
- Sesi Kısma + Ana Sayfa + Güç tuşları (örneğin Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G389F)
- Sesi Kısma + Bixby + Güç tuşları (örn. Samsung Galaxy S8 SM-G950)
- Sesi Açma + Sesi Azaltma + Güç tuşları (örn. Samsung Galaxy A12 SM-A125)
- Sesi Açma + Sesi Kısma + USB kablosu (örn. Samsung Galaxy Jean SM-A605K)
şu yöntemlerin hiçbiri çalışmıyor mu.
-
Aynı sorunu bende çok yaşadım. Kurulum esnasında birşeyi kesinlikle yanlış yapıyormuşum. Telefonu döngünden çıkarmak için üstteki forumdaşın önerdiği buton kombinasyonlarını ve internette diğer önerileri deneyin. Biri çözmüştü benim sorunu ama hatırlamıyorum. SamFW sitesinden cihazınızın en son sürümünü indirin. Odinle kurun. Magisk sonradan kurulabiliyor diye biliyorum. Xdaforums.com'da bulabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X