Bildirim
itunes gibi başka program varmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hakkaten arkadaşlar bir ara pc dergileri bu tarz alternatifler veriyordu cd-dvd lerde.
bilenler program adlarını falan paylaşırsa iyi olur yaaa. -
yamipod diye bir program var -
quote:
yamipod
nerde bu yamipod?
link falan verebilirmisin? -
www.download.com da anapod manager buldum
bi sitede de copypod buldum.
bakalım hangisi daha çok işe yarıycak?
istiyorum ki itunes taolduu gibi mp3 atarken eskiler gitmesin istiyorum.
bi ara bir topic te yenilerde olmuyo bu denmişti ama bilemiom -
arkadaşlar itunes 7 i indirin ve ordan manuel i ayarlayın bölece sizin deişiklikleriniz sadece yansıyacak ipoda
şarkıların hepsi silinmeyecek -
www.burayadedidiğimprogramınadınıyazın.com -
quote:
Orjinalden alıntı: yarkinderya
www.burayadedidiğimprogramınadınıyazın.com
sevdim bunu. -
itunes 7 aslında kullanışlı ve basit bi program istediklerinize de cevap verebiliyor. -
indirdiniz mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: heavenfighter
itunes 7 aslında kullanışlı ve basit bi program istediklerinize de cevap verebiliyor.
şöyle diyelim.
itunes ile bir kere attığımız müzikler daha sonra bir mp3 eklerken siliniyorsa, bence başka program aramakta bir sakınca yok. yani normal bir mp3 çalar gibi kullanmak için program arıyoruz diyelim. -
bende silinmiyo sizde neden siliniyo -
Evet o konuda katılıyorum ama itunes 7 i bi deneyin orda seçeneklerde manuelide ayarlayın. Ama kendi programında bu hatalar oluyosa diğer programlar da yapmayacak diye birşey yok. Benim bi arkadaşım başka bi program kullanıyodu ipod için yarın öğrenir adını yazarım buraya. -
ben henüz kullanamadım ipod aldık ama yanımda diil şu an yarın ilkkez kullancam.
ben şimdi masaüstü pc kullanıom daha sonra hafta içi laptop a bağlayıp mp3 ekliycek olduğumda ipod un içine masaüstü pc den eklediklerim silinmesin diye uğraşıcam işte. yani bu tür işlemlerde sorun oluyomuş. -
iYunes klasik apple olayı.Bilen hastası uzmanı oluyor bilmeyen b...k atıp duruor malesef.Eger mac kullanıcısı iseniz turkceside var. -
arkadaşlar olay gayet basit aslında itunes u otomatik senkronizeye alırsanız yaptığı olay şu:
yanında işaretli olanı ipoduma at, işaret olmayanı ise ipodumda görmek istemiyorum, sil. haliyle siz yenisini eklerseniz alıştığımız mantıkla yeni ekleyeceklerinize işaret koyuyorsunuz itunes da diğerlerini siliyor. ben de aynı olaydan dolayı bir kaç defa mp3lerin hepsini sildim, artık manuelde kullanıyorum gayet kolay tavsiye ederim başka programa da gerek yok bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impreze_delisi -- 1 Nisan 2007; 15:07:35 > -
arkadaşlar yapmayın lütfen itunes yeterince kullanışlı ve düğer tüm 3. parti programlardan daha güvenilir sonuçta
ayrıca şarkıları direkt atıp çaldırmayı ummayın çünkü ipodun harika bir dosya ilişki sistemi var tıpkı vir veritabanı gibi kategorize ediyor.
eğer gizli dosyaları gösterip ipodu bilgisayara bağladıktansonra ipod kontrol e girerseniz şarkıların mantıklı bir şekilde ipodun kolayca bulabileyeceği - kategorize edebileceğiç şekille isimlendirdiğini görürsünüz, bu da aletin hızlı olmasındaki en önemli yazılımsal ayrıntı zaten.... -
itunes da ipodun içindeki şarkı film gibi şeyleri bidaha bilgisayara atamıorum ama itunes dışındaki programlaarda ipodun içindekiler atılıomuş -
"itools" -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbotürk
"itools"
7 yıllık konuyu niye hortlatırsın ki .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- rootdir nedir
- jbl kulaklık bataryası
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- kulaklık tamiri
- airpods güncelleme
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- airpods nasıl sıfırlanır
- ipod touch 8. nesil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X