Şimdi Ara

itunes hediye kartı nereden alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
25.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkaşalar 25 liralık itunes hediye kartını en ucuz nerden alabilirim topluca satıldığı bir yer var mıdır

• Yapay Zekanın Yanıtı

iTunes Hediye Kartı Nereden Alınır?

iOS uygulamaları, müzik, filmler ve diğer dijital içerikleri satın almak için iTunes hediye kartlarından yararlanmak isterseniz, bunları çeşitli fiziksel ve çevrimiçi mağazalardan temin edebilirsiniz.

Fiziksel Mağazalar:

• Apple Store'lar
    • Teknoloji mağazaları (örneğin, Best Buy, MediaMarkt)
    • Süpermarketler (örneğin, A101, Migros)
    • Kitabevleri (örneğin, D&R, Kitap Yurdu)

Çevrimiçi Mağazalar:

• Apple.com
    • Amazon
    • iTunes Kartı nereden alınır?
    • Apple hediye kartı nereden alınır?
    • Hepsiburada
    • Trendyol

Fiziksel mağazalarda genellikle farklı miktarlarda iTunes hediye kartları bulabilirsiniz. Çevrimiçi mağazalar ise daha esnek seçenekler sunar ve belirli bir miktar için özel kartlar oluşturabilirsiniz.

iTunes Kartı Nedir?

iTunes hediye kartı, Apple'ın dijital mağazası iTunes'da kullanabileceğiniz, önceden ödenmiş bir karttır. Karttaki bakiyeyi uygulamalar, müzik, filmler, kitaplar ve diğer dijital içerikler satın almak için kullanabilirsiniz. iTunes hediye kartları, sevdiklerinize hediye olarak vermek için de harika bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 25 liralik karti ucuz almak ne demek? Fiyati yaziyor iste 25 lira. Bunun toptan alirsan indirim olur gibi bir durumu yok.

Hadi amerikada olsaniz zaman zaman 25 dolarlik kartlari bestbuy falan kampanya yapip 20 dolara veriyor arada ama tr de boyle bir sey henuz yok. Gun gelirde olur mu bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

25 liralik karti ucuz almak ne demek? Fiyati yaziyor iste 25 lira. Bunun toptan alirsan indirim olur gibi bir durumu yok.

Hadi amerikada olsaniz zaman zaman 25 dolarlik kartlari bestbuy falan kampanya yapip 20 dolara veriyor arada ama tr de boyle bir sey henuz yok. Gun gelirde olur mu bilinmez.

teknosada 22.5 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

quote:

25 liralik karti ucuz almak ne demek? Fiyati yaziyor iste 25 lira. Bunun toptan alirsan indirim olur gibi bir durumu yok.

teknosada 22.5 TL

Aha vallaha mi :) o zaman ustteki mesajimi geri aliyorum demekki tr dede kampanya oluyormus, hic denk gelmedim :)

Hep mi 22,5 yoksa zaman zaman mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

quote:

teknosada 22.5 TL

Alıntıları Göster
    bende 22,5 lirayı görmüştümde daha ucuza bulabilirmiyim acaba diye sormustum teşekkürler

• Ben teknosadan alirken neden 25ti o giftler
  • 25TL Gift cardı 25TL' yi PayPal' dan ödeme yapacak şekilde hesabınıza yükleyebilirim bakiye olarak. 5-10 dk sürüyor işlem üstelik. PM atarsanız konumun linkini de atayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanerdem

arkaşalar 25 liralık itunes hediye kartını en ucuz nerden alabilirim topluca satıldığı bir yer var mıdır

Teknosa ve avea bayilerinde bulabilirsin.
    Zaman zaman Teknosa da 22.5 tl oluyor hafta sonlarini takip etmende fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetinMumcu

quote:

arkaşalar 25 liralık itunes hediye kartını en ucuz nerden alabilirim topluca satıldığı bir yer var mıdır

teşekkürler ilginiz için :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MetinMumcu

quote:

teşekkürler ilginiz için :)

Alıntıları Göster
    25'ten daha düşük kartlar yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: novacaine

25'ten daha düşük kartlar yok mu?

Yok
  • Ebay den alabilirsin.Kodu direk olarak email ile yolluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Ebay den alabilirsin.Kodu direk olarak email ile yolluyorlar
    Çok uzun zaman olmuş olabilir konu hortlartmıyorum çünkü şuan satışı geldi türkiyede ki yerel sitelere App Store Bakiye itunnes kart kodları

Aslında çok işe yarıyor bu kartlar süper uygulama oyun oyun içi ürün gazetecilik felanda var bu kolda da google play ile rakip oldular iyi bişey kaliteli rakipler tüketiciye + katar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhy158 -- 27 Mart 2015; 11:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhy158

Çok uzun zaman olmuş olabilir konu hortlartmıyorum çünkü şuan satışı geldi türkiyede ki yerel sitelere App Store Bakiye itunnes kart kodları

Aslında çok işe yarıyor bu kartlar süper uygulama oyun oyun içi ürün gazetecilik felanda var bu kolda da google play ile rakip oldular iyi bişey kaliteli rakipler tüketiciye + katar

Alıntıları Göster
    bu itunes kartı ne işe yarıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarotan55

Appstoredan paralı uygulamaları ve uygulama içi satın alımları yapabiliyorsun. Itunesden müzik alabiliyorsun. Kredi kartı olmadan kullanmak için. Ben şahsen ininal kullanıyorum steam , appstore , origin, psn, amazon , gg her yerde geçmesi daha avantaj ininalin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark_Mamzark -- 27 Mart 2015; 13:45:13 >
  • Ben hep 50 liralik aliyorumcular nerede
  • Mediamarkt da satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

quote:

Appstoredan paralı uygulamaları ve uygulama içi satın alımları yapabiliyorsun. Itunesden müzik alabiliyorsun. Kredi kartı olmadan kullanmak için. Ben şahsen ininal kullanıyorum steam , appstore , origin, psn, amazon , gg her yerde geçmesi daha avantaj ininalin.

Yani kartın içinde şifre gibi bişi var onu giriyorsun sanırım
  • quote:

quote:

quote:

Kart 1 kerelik zaten evet kodu giriyorsun bakiye yüklenmiş oluyor. Kontörlü hat gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kart 1 kerelik zaten evet kodu giriyorsun bakiye yüklenmiş oluyor. Kontörlü hat gibi

Ben onu bilmiyodum valla güzelmiş ozaman benimde almam Lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.