Şimdi Ara

İTunes hesabı ülke değiştirme problemi. Yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Free my apps uygulaması ile 10$ itunes gift kart kazandım. Bu gift kart amerikaya uygun olduğu içinde hesabımı itunes üzerinden amerika yaptım.istediğim ücretli uygulamaları indirdim ve 0.07$ kaldı hesabımda.ülkemi Türkiye olarak değiştirmek istiyorum ancak bir türlü değiştiremiyorum. "you have a store credit balance; you must spend your balance before you can change stores" diye bir uyarı çıkıyor itunes üzerinde.konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla

• Marketi, yani istediğin ülkenin marketini değiştirmeden önce bakiyeni bitirmelisin diyor.

0.07 cent ile ne alabilirsen artık.Bakiyeyi bitir birde öyle dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet yaaa o bakiyeyi nasıl bitireceğim ben.nasıl iş yapmışlar anlamadım gitti arkadaş yaaa.
    çok teşekkür ederim MaSSive ilgin için...
  • o kalan krediyi harcayıp sıfırlaman çok zor, dolayısıyla ülke değiştirmende zor.. o yüzden yeni bi tr hesap aç kendine 2 hesap kullan dostum hiç bi problem olmaz iki hesaptanda indirdiğin uygulamaları aynı anda kullanabilirsin telefonunda.. zaten çoğu kişi 2 hesap kullanıyor tr ve us..
  • Değiştirdiğinizde trde satın aldığınız uygulamalar yada us den satın aldığınız uygulamalarda aktarılıyor mu?
  • Bakiye 0 olmadan ülke değişmez, değiştirmek için 0 lamalısın. Bunun da bildiğim tek yolu itunes desteğe bakiyeni 0 lamak istediğini anlatan bir yazı göndermek. Aynı gün içerisinde hemen 0 lıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.