Merhaba arkadaşlar. Free my apps uygulaması ile 10$ itunes gift kart kazandım. Bu gift kart amerikaya uygun olduğu içinde hesabımı itunes üzerinden amerika yaptım.istediğim ücretli uygulamaları indirdim ve 0.07$ kaldı hesabımda.ülkemi Türkiye olarak değiştirmek istiyorum ancak bir türlü değiştiremiyorum. "you have a store credit balance; you must spend your balance before you can change stores" diye bir uyarı çıkıyor itunes üzerinde.konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla
Marketi, yani istediğin ülkenin marketini değiştirmeden önce bakiyeni bitirmelisin diyor.
0.07 cent ile ne alabilirsen artık.Bakiyeyi bitir birde öyle dene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
evet yaaa o bakiyeyi nasıl bitireceğim ben.nasıl iş yapmışlar anlamadım gitti arkadaş yaaa. çok teşekkür ederim MaSSive ilgin için...
o kalan krediyi harcayıp sıfırlaman çok zor, dolayısıyla ülke değiştirmende zor.. o yüzden yeni bi tr hesap aç kendine 2 hesap kullan dostum hiç bi problem olmaz iki hesaptanda indirdiğin uygulamaları aynı anda kullanabilirsin telefonunda.. zaten çoğu kişi 2 hesap kullanıyor tr ve us..
Değiştirdiğinizde trde satın aldığınız uygulamalar yada us den satın aldığınız uygulamalarda aktarılıyor mu?
Bakiye 0 olmadan ülke değişmez, değiştirmek için 0 lamalısın. Bunun da bildiğim tek yolu itunes desteğe bakiyeni 0 lamak istediğini anlatan bir yazı göndermek. Aynı gün içerisinde hemen 0 lıyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme